NOVI POČETAK

Katie Holmes okrenula novu stranicu u životu

06.09.2012 u 16:37

Bionic
Reading

Otkako se razvela od supruga Toma Cruisea, Katie Holmes okrenula je novu stranicu u životu. Posvetila se karijeri, otisnula se u modne vode te postala i zaštitno lice kozmetičke kuće Bobbi Brown

Bivša supruga Toma Cruisea polako ali sigurno vraća se na scenu. Kako piše Showbizspy, brineta je potpisala ugovor s kozmetičkom kućom Bobbi Brown te tako postala novo zaštitno lice. Osim toga, Katie s nestrpljenjem očekuje 12. rujna, kada će na modnom spektaklu, njujorškom tjednu mode, pokazati svoju kolekciju Holmes & Yang.

Kozmetička kuća Bobbi Brown, poznata po promoviranju prirodnog izgleda, zaključila je pak kako će Katie biti savršeno zaštitno lice. Osim toga, sama Katie priznaje kako nakon razvoda od Toma nastoji vlastiti život održati perspektivnim.

'Svašta mislim o medijima, no isto tako znam da postoje ljudi s puno većim problemima i s puno manje sreće. Pokušavam sve gledati pozitivno', rekla je Katie.

Nedavno se šuškalo da je u vezi s Jeremyjem Strongom, a rekla je kako najbolje što može pokušava svoju kćer Suri naučiti da bude realna, bez obzira na to što je rođena u obitelji u kojoj su oba roditelja poznata i bogata.