I NJOJ SE ZNA DOGODITI

Kate pred kraljicom opet u istoj haljini

30.05.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Mnogi bi se složili da Kate Middleton ima besprijekoran ukus, a odjeće koju ona odjene nerijetko u rekordnom roku bude razgrabljena s polica u trgovinama. No isto tako Kate je poznata i kao vrlo štedljiva osoba pa je za proslavu kraljičinog dijamantnog jubileja dva puta odjenula istu haljinu

Jednostavnu blijedoružičastu haljinu s dizajnerskim potpisom Emilie Wickstead, vojvotkinja od Cambridega prvi put je odjenula na svečanom ručku povodom proslave dijamantnog jubileja kraljice Elizabete. Tada je haljinu jednostavna kroja čiji je donji dio ukrašen faldicama kombinirala s clutch-torbicom i salonkama sjajnoga materijala u sličnoj bljedoružičastoj boji.

Iako je se često može vidjeti u dizajnerskim haljinama, Kate slovi za vrlo štedljivu djevojku, pa je tako povodom još jedne proslave kraljičinog jubileja koja je održana u Palace Gardenu, na zabavi na koju je bilo pozvano čak osam tisuća gostiju, odjenula istu haljinu. Kad se Kate prvi put prije dva tjedna pojavila u ružičastoj dizajnerskoj haljini, medije je obišla vijest kako ta haljina stoji oko 11 tisuća kuna, što je pokrenulo brojna šaputanja o njezinoj rastrošnosti, no odjenuvši je još jednom, Kate ih je utišala.

Ovoga puta uz istu haljinu kombinirala je bez štikle s platformom te torbicu u sličnoj boji, a na glavu je nataknula ružičasti šeširić ukrašen čipkom i mašnom.