A POBJEDNICA JE...

Kate Moss i Lily Allen u alkoholnom dvoboju

31.03.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Dvije zvjezdane cure, Kate Moss i Lily Allen, poznate po svom umijeću baratanja čašicom, organizirale su natjecanje u ispijanju koktela u privatnom baru Kateine kuće. Pobijedila je, dakako, baždarena manekenka proglasivši trijumf negdje oko četiri ujutro

Supermodel Kate Moss izazvao je dvadesettrogodišnju pjevačicu Lily Allen u disciplini u kojoj joj malo tko na svjetskoj estradi konkurira. Amy je, naravno, s onu stranu mjernih sustava intoksikacije. Natjecanje u ispijanju koktela koje je Moss organizirala nakon Lilynog koncerta u Londonu završilo je u četvrtak oko četiri sata ujutro s prilično izvjesnim ishodom. Manekenka je okrunjena pobjednicom i sada je očekuje nenadani poklon britanske pop starlete.

U slučaju da je Allen dobila alkoholni dvoboj, navodno je trebala otići kući s radom kultnog britanskog uličnog umjetnika Banksyja koji visi u Kateinom salonu.

Dvije žedne dame postale su prijateljice u siječnju kada se Moss nacrtala na Lilyinom koncertu, a nastavile su ga u zajedničkim šoping groznicama i skupnom defiliranju pariškim tjednom mode.