zabavan detalj

Kate Middleton zbog modnog odabira postala viralni hit: Je li ovo najljuća haljina na svijetu?

06.02.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Britanska miljenica Kate Middleton ovog utorka posjetila je nekolicinu londonskih škola, a njezin odabir haljine s potpisom londonskog brenda Eponine uspio je zaintrigirati javnost na Twitteru

Zbog poprilično neobičnih razloga bukle haljina Kate Middleton postala je glavna tema razgovora među fanovima britanske kraljevske obitelji na Twitteru.

Spomenuta kreacija upečatljive zelene boje, koja se u prodaji nalazi po cijeni višoj od 17 tisuća kuna, zbog specifičnog detalja lažnih džepova s gumbima mnoge je podsjetila na ljutit izraz lica.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: NN

'Netko nije bio sretan što su ga izvukli iz ormara… Najljuća haljina na svijetu', prokomentirala je modni odabir Kate Middleton jedna korisnica Twittera.

Zelenu haljinu brenda Eponine, Kate je nosila uz zanimljiv par gležnjača s potpisom L.K. Bennett, zlatnim naušnicama Kiki McDounough i crnom clutch torbicom brenda Mulberry.

Osim džepova, boja i materijal haljine Kate Middleton također su probudili maštu brojnih korisnika Twittera te su uspoređivali njezin modni odabir s animiranim likom Shreka, žabom Kermitom i dlakavim likom Oscara the Groucha iz slavne lutkarske serije 'Ulica Sezam'.