SKROMNA VOJVOTKINJA

Kate Middleton nosila kaput sa sniženja

15.02.2012 u 18:05

Bionic
Reading

Premda je proglašavaju ikonom stila, vojvotkinja Kate Middleton dokazala je već više puta da se ne treba nositi visoka moda da bi se dobro izgledalo. Tu je činjenicu još jednom dokazala noseći kaput sa sniženja na Valentinovo

Kate Middleton provela je sama Valentinovo obilazeći Liverpool i nekoliko lokacija na kojima je dobila velik broj poklona i cvijeća.

Svoju nenametljivost dokazala je kaputom u boji čokolade marke Hobbs koji se prodaje po sniženoj cijeni od 50 posto i može se kupiti za 182 funte (1.600 kuna).

Kaput je, naravno, u roku od 24 sata rasprodan u svim veličinama, što je već postala tradicija kad vojvotkinja odjene nešto pristupačno. Primjerice, haljina Reiss za 70 funti koju je Kate nosila pri susretu s Obamama u Buckinghamskoj palači prodana je u nekoliko sati, a isto se ponovilo kad je odjenula Zarinu crno-bijelu haljinu za 69 funti.

Premda Valentinovo nije provela s dragim, princ William, koji je na vojnoj vježbi na Falklandskom otočju, još joj je ujutro poslao čestitku i buket cvijeća.