PRIČA ZA LAKU NOĆ

Kate Middleton na malim ekranima zablistala u casual izdanju

14.02.2022 u 14:57

Bionic
Reading

Priče za laku noć u Velikoj Britaniji dobile su kraljevski tretman. U dječjem programu BBC-ja, Kate Middleton ove je nedjelje stavila posebnu pozornost na mentalmno zdravlje i dobrobit mladih dok je pažmnju plijenila casual, zimskim stajlingom

U sklopu Tjedna obilježavanja mentalnog zdravlja djece diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Kate Middleton postala je posebnom gošćom emisije 'Priče prije spavanja' na dječjem TV kanalu CBeebies.

Priču 'Sova koja se bojala mraka' autorice Jill Tomilnson, vojvotkinja od Cambridgea pred kamerama je ispričala u kombinaciji traperica ispranog izgleda i bijelog džempera s nordijskim uzorkom.

Visokoga ovratnika, pletivo viđeno na Kate stiže s potpisom britanskoga brenda Holland Cooper i još uvijek se nalazi u prodaji po cijeni nešto manjoj od dvije tisuće kuna.

Kate Middleton nije prvo poznato lice u BBC-jevoj emisiji namijenjenoj djeci.

Prošle je godine emisija ugostila zvijezdu Netflixove serije 'Bridgerton', glumca Regé-Jeana Pagea te glumca Toma Hardyja, a prije njih su u emisiji sudjelovale brojne druge poznate osobe, među kojima Dolly Parton, Reese Witherspoon i Ed Sheeran.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Alex Bramall/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia