MODNI ISKORAK

Kate Middleton još nikad nismo vidjeli u ovakvom izdanju

05.12.2018 u 15:43

Bionic
Reading

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea ovih dana imaju vrlo gust raspored pa su nakon kraljevskih obveza u Londonu, otputovali su u posjet britanskim vojnicima koji će božićne blagdane provesti daleko od svojeg doma

Princ William i njegova supruga Kate Middleton na Cipru su posjetili vojnu bazu britanskog ratnog zrakoplovstva gdje su se podružili s vojnicima koji Božić neće provesti sa svojim najmilijima.

Sjajno raspoloženi vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea razveselili su svojim posjetom britanske vojnike, a za ovu prigodu Kate je odjenula nešto što kraljica Elizabeta II nikako ne voli vidjeti na pripadnicama kraljevske obitelji - hlače.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nakon glamurozne haljine s potpisom omiljene joj dizajnerice Jenny Packham koju je nosila u Buckinghamskoj palači, lijepa je brineta ovoga puta odabrala nešto sasvim drukčije.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Pixsell / Autor: Victoria Jones/Press Association/Pixsell

Kate Middleton bila je u središtu pozornosti zahvaljujući neobičnoj kombinaciji u kakvoj je nikad nismo vidjeli. Vojvotkinja od Cambridgea ovoga je puta odabrala trendi trapezice koje je iskombinirala sa maslinastozelenim sakoom, prigodnim modelom 'Duchess' brenda Smythe sa zlatnim gumbima.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ispod sakoa nosila je jednostavni bijeli top uz tijelo, a detaljima poput remena trendi zmijskog uzorka, štikli od zelene brušene kože i torbice s potpisom L.K. Bennett, sjajno je zaokružila ovu kombinaciju.

Inače, zanimljivo je kako je Kate ponovno pribjegla svojem omiljenom modnom običaju: recikliranju. Modnim znalcima nije promaknula kako je taj sako već nosila prije dvije godine.