UPEČATLJIVE I ČEDNE U ISTO VRIJEME

Kate Middleton ima nov omiljeni brend haljina koji se savršeno uklapa u kraljevski dress code

16.09.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Kate Middleton i princ William uputili su se u poznatu pekaru u Londonu, u kojoj su iz prve ruke željeli pokazati javnosti kako su se i sami snalazili za vrijeme pandemije u svom ljetnikovcu Anmer Hall u Norfolku. Za tu je prigodu vojvotkinja od Cambridgea odabrala elegantnu, do grla zakopčanu haljinu s potpisom londonskog brenda Beulah, a koju smo već imali prilike vidjeti

Kupci u pekari Beigel Bake u Londonu poprilično su se iznenadili kada su ondje zatekli britanskog princa Williama i Kate Middleton. Vojvode od Cambridgea zasukali su rukave i zamijesili kruh i peciva. Želja im je bila ilustrirati kako se ljudi snalaze tijekom pandemije koronavirusa.

I sami su se tijekom prvog vala koronavirusa morali snalaziti po pitanju svježeg kruha na svojem seoskom imanju u Norfolku. Upravo ondje, tijekom jednom videopoziva, prvi smo put vidjeli djelić haljine koju je Kate nosila tijekom nedavnog posjeta pekari u Londonu.

Vojvotkinja je odabrala ružičastu midi košulja-haljinu cvjetnog printa s dugim rukavima i bijelom kragnom, a riječ je o haljini Calla s potpisom londonskog brenda Beulah, čija cijeni iznosi oko 4500 kuna.

Efektna haljina koja pristaje svakoj figuri omiljen je izbor lijepe vojvotkinje iz više razloga. Osim što se od Kate očekuje da na službenim događajima nosi upečatljive boje kako bi mogla biti primijećena među većem broju ljudi, haljina je savršenog kroja prikladnog za damu plave krvi od koje se očekuje da bude zakopčana do grla i pokazuje što manje gole kože.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo nije prvi put da Kate nosi haljinu s potpisom brenda Beulah. U siječnju 2019. nosila je tamnozelenu kreaciju, dok je možda najpamćenija haljina s potpisom ovog londonskog brenda ona tamnoplava sitnog cvjetnog uzorka s kragnom i mogućnošću vezanja u struku, koju je vojvotkinja nosila u srpnju ove godine, tijekom posjeta Bolnici kraljice Elizabethe u Norfolku.