KRALJEVSKA TRUDNOĆA

Kate i William otkrili ono što se mnogi već danima pitaju

17.03.2014 u 18:41

Kate Middleton

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton proslavili su tradicionalni Dan svetog Patrika, a njihovo pojavljivanje ponovno je pokrenulo šuškanja o kraljevskoj trudnoći

Nakon povratka s drugog medenog mjeseca koji su proveli na Maldivima dok su njihovog sinčića čuvali djed i baka, najpoznatiji kraljevski par, princ William i njegova supruga Kate Middleton ponovno su u Velikoj Britaniji te nisu propustili proslavu Dana svetog Patrika. Za tu prigodu, Kate i William posjetili su 1. bataljun irske straže. I dok je William bio u svečanoj vojnoj odori, Kate nije propustila niti ovaj put privući pažnju svojim stylingom, koji je, prigodno, bio od glave do pete u zelenoj boji.

Tako se Kate prošetala u zelenom strukiranom Hobbsovom kaputiću, a šeširić je imao dizajnerski potpis Gine Foster te je nabacila i zelene salonke. Kako se već dulje vremena šuška da kraljevski par planira još jedno dijete, princ William nije uspio izbjeći i pitanje na tu temu, no samo je kratko rekao: 'Možda jednoga dana. Sada nam je jedno dijete dovoljno', prenosi Daily Mail.