KONAČNO ODLUČILI

Kate i William odabrali ime za kćer

14.03.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Prema novim napisima, par koji u srpnju navodno očekuje kćer nazvat će svoje dijete Elizabeth Diana Carole, u čast Williamove bake, kraljice Elizabete

Srednja imena će također nositi u čast njihovih majki, Williamove pokojne majke princeze Diane i majke Kate Middleton, Carole. Carole je latinska varijacija imena Charles, a Elizabeth je istodobno srednje ime Kateine majke.

Iako su mnogi nagađali da bi par mogao djevojčici dati ime u čast Lady Di, ime Elizabeth važno je i za Williama i Kate.

U međuvremenu, Kate princu Harryju daje savjete o ljubavnom životu, budući da se mlađi brat njezinog supruga boji da će pogriješiti u vezi s novom djevojkom Cressidom Bonas.

'Harry je jako zaljubljen u Cressidu, pa je uz Williamovo odobrenje zamolio Kate da mu pomogne kako ne bi u novoj vezi napravio krivi korak', kaže izvor.

'Harry je rekao Kate da jako poštuje njezino mišljenje, pa se s punim povjerenjem oslanja na njezine savjete jer je Cressida žena s kojom želi provesti ostatak svog života. Kate, koji bi htjela da se njezin nestašni šogor napokon smiri, popričala je s Harryjem i savjetovala ga što mora, a što nikako ne smije napraviti da bi izgradio dobar odnos.

Rekla mu je da manje pije i nikako ne priča masne viceve. Savjetovala mu je i da ni u ludilu ne govori o bivšim djevojkama te da ne ulazi u situacije koje bi bile neugodne za njega i njegove najbliže.'

Očito je Cressida osvojila njegovo srce, pa se sad svi nadaju da Harry neće zabrljati. Čak je i William iznenađen zbog bratove nove zrelosti i shvaća da ovog puta ne smije pogriješiti, piše stranica Showbiz Spy.