samo šljokice

Kate Hudson pronašla je savršenu zamjenu svečanim haljinama: Zabljesnula je u srebrnom odijelu

16.12.2022 u 13:48

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson najpoznatija je po svojim ulogama u veselim romantičnim komedijama, a zadnjih dana njezini outfiti u šljokicama uveseljavaju sve njezine obožavatelje. Odlučila je svečane haljine zamijeniti srebrnim odijelom, a rezultat je zbilja sjajan

Za one koje ih znaju nositi, odijela su apsolutni hit. Sinoć je Kate Hudson pokazala da definitivno pripada u kategoriju onih koje odlično nose odijela, a njezin izbor nikog nije ostavio ravnodušnim. Za parišku premijeru novog nastavka filma 'Nož u leđa' ('Knives out') pokazala je odijelo kakvo rijetko viđamo – klasičan kroj širih nogavica i dužeg sakoa stisnutog u struku u blještavoj srebrnoj boji.

Svjetlucavo odijelo izgledalo je jednako ženstveno kao i kakva svečana haljina, a Kate je odabrala biti bez bluze ili topića pa je sako činio dubok izrez koji otvara dekolte.

Izgleda da je ova sezona zbilja sjajna za plavokosu glumicu kojoj se ove zime nosi samo blještava garderoba. Ranije je u Madridu nosila prekrasnu haljinu s potpisom Tom Forda, a šljokice su prekrivale donji dio haljine te traku oko vrata koja je spajala donji i gornji dio haljine. U Los Angelesu nosila je haljinu s potpisom Elie Saab te je izgledala kao prava princeza iz bajke.

Srebrnom odijelu pridružila je i srebrni nakit. Uz podignutu punđu odabrala je viseće srebrne naušnice s crnim detaljima.

  • +5
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na premijeri joj se pridružila i glumica te njezina kolegica Janelle Monae, koja se odlučila se ležerniju, ali elegantnu kombinaciju crne dolčevite i baršunaste suknje.