ZNA ODABRATI

Kate blista u haljini od 11 tisuća kuna

19.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Povodom svečanog ručka na kojemu je kraljica Elizabeta proslavila svoj dijamantni jubilej, lijepa vojvotkinja od Cambridgea pokazala je još jednu tako jednostavnu, a pamtljivu haljinu

Kate Middleton pridružila se svom suprugu, princu Williamu, njegovoj obitelji i ostalim visokim dužnosnicima na svečanom ručku povodom proslave dijamantnog jubileja kraljice Elizabete. Kao i uvijek, lijepa vojvotkinja Kate Middleton točno je znala što treba odjenuti kako bi zablistala i privukla svu pažnju.

Za ovu prigodu Kate je odabrala još jednu dizajnersku haljinu, ovoga puta onu s potpisom Emilie Wickstead. Haljina iz dizajneričine najnovije kolekcije košta 1.200 funti, odnosno ono 11.270 kuna. U blijedo ružičastoj haljini Kate je doslovce blistala, a jednostavni kroj haljine s dugim rukavima osvježen je naborima na njezinom donjem dijelu. Uz haljinu, kao i uvijek, Kate je pažljivo izabrala modne dodatke. Tako je mala torbica od sjajnog materijala savršeno odgovarala uz cipele s potpeticama i dijamantne naušnice.