APSOLUTNI TREND

Kakve tajice jednostavno morate imati u ormaru?

22.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti kako su upravo tajice jedan od neizostavnih zimskih odjevnih predmeta. Međutim, iako postoji mnogo načina na koje ih možete nositi, važno je paziti pri kombiniranju kako ne biste izgledali kao da ste na ulicu izašli u pidžami

Obične pamučne tajice u kombinaciji s kakvom neuglednom majicom baš i ne čine najsretniju modnu kombinaciju. Međutim, ako pažljivije odaberete materijal i uzorak na tajicama, vaš styling može poprimiti sasvim šik izgled. Prilikom odabira tajica spektar je doista širok. Od onih jednostavnih, s minimalno detalja, pa sve do onih s upadljivim cvjetnim uzorkom. Izbor ovisi o modnom ukusu i stilu, no jedno je sigurno – tajice sigurno više nisu dosadan i neupečatljiv modni komad u ormaru.

Nosive uz ravne ili pak cipele na petu, tajice su dobar izbor dnevne modne varijante, ali i kao efektni modni komad za večernje izlaske.

Par tajica krupnog cvjetnog uzorka odlično će vam doći u ormaru, posebice ako ih kombinirate s duljom bluzom ili pak jednostavnom vesticom. Naime, iako proljeće još nije počelo, to ne znači da ne možete u garderobu unijeti malo vedrih boja. Osim toga, tajice cvjetnog uzorka nosive su kako uz čizmice, tako i uz balerinke, pa su i vrlo praktičan odjevni predmet.

Trenutno su veliki hit crne tajice ukrašene sjajnim detaljima ili pak u kombinaciji kože i pamuka. Ovakav par tajica dat će vam seksi i totalno šik look, posebice ako ih nosite uz dugu bijelu košulju ili pak onu na crne prugice.

Za nešto ležerniji, no ipak itekako trendi izgled dobar odabir su tajice u kakvoj jarkoj boji, od tirkizne do plave ili pak, za one koji se doista žele isticati, u ružičastoj nijansi. Najbolje ih je nositi u varijanti dnevnoga looka uz kakve fora niske cipele. Ne treba zaboraviti ni na onu pravu zimsku varijantu tajica od mekog i uvijek trendi pletiva. Nosive uz razne tunike, ove tajice prolaze u svim bojama i uzorcima.

Crne tajice prolaze u doista svim bojama i varijantama, a onima koji ipak više naginju urbanom look za oko će sigurno zapeti one u kombinaciji dva materijala, maštovito prošivene ili pak ukrašene džepovima.