ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakve su Vage u vezama

02.10.2010 u 07:39

Bionic
Reading

Vladavina Vaga traje do 22. listopada, a osobe rođene u ovom znaku najčešće su omiljene u društvu zbog svog urođenoga šarma i iznimne komunikativnosti

Vladarica Vage je Venera, planet koji je dobio ime po starorimskoj božici ljubavi i ljepote te zaštitnici umjetnosti. Osobe rođene u ovom znaku su društvene i uvijek dobro raspoložene, drže do svog izgleda, ponašanja i lijepih manira. Obično su vrlo rječite i zrače šarmom. Vole upoznavati nove ljude, pa i pripadnici najrezerviranijih znakova padaju kao pokošeni pred šarmom Vaga. Vage naprosto uživaju u koketiranju i ljubavnim igricama, pa ukoliko se nađete u društvu pripadnika ovoga znaka, nemojte taj flert preozbiljno shvatiti jer to je naprosto način na koji Vage komuniciraju. Osobe rođene u ovom znaku obožavaju luksuzne stvari, a u svemu imaju vrlo visoke kriterije, pa tako i u ljubavi. Njihov je idealan partner inteligentan, lijep, društven i uglađen. Ponekad će, ukoliko se ne osjećaju najbolje, i glumiti dobro raspoloženje, što će mnogi, preoštro, nazvati dvoličnošću.

Ukoliko vam se sviđa pripadnik ovog znaka, budite uporni. S njima će stvari na prvi pogled izgledati jednostavno i lako, a onda će Vage odjednom početi komplicirati: teško donose odluke, a takve su i kad je u pitanju ljubav. Zbog svoje potrebe za stalnim osvajanjima, Vage su rijetko vjerne i, premda se ponekad tako ne čini, nisu previše hrabre. Vaga je sklona misliti da je svaka nova ljubav ona prava. Za osobu koja se dugo premišlja pri odlučivanju, Vaga je iznimno brza u pitanju ljubavi. Stoga je pripadnicima ovoga znaka bitan partner. One nikada ne ostaju predugo bez partnera. Sklone su čak i započeti novu vezu prije nego što staru prekinu. Vaga nije sretna ukoliko je duže vrijeme sama. Kad se zaljubi, ona će to odmah priopćiti svojim prijateljima. Iako su racionalne po prirodi, Vage vjeruju u pravu ljubav.
Vaga traži atraktivnu osobu s kojom može raspravljati o aktualnostima i važnim događajima. Ako je želite osvojiti, odvedite je na večeru u skupi restoran ili na neko trendi mjesto, a ukoliko je zanemarite ili na bilo koji drugi način izazovete njezino nezadovoljstvo, Vaga će potražiti nekoga tko će joj pružiti više ljubavi i pažnje. Neodlučnoj Vagi potreban je netko tko će donositi odluke umjesto nje ili joj barem pomoći da ih sama donese.

Slavne Vage: Avril Lavigne, Zac Efron, nekadašnja teen kraljica Hilary Duff, zvijezda 'Sherlocka Holmesa' Rachel McAdams, Will Smith, Eminem, Usher, Gwen Stefani, Bruce Springsteen, Snoop Dog, bubnjar benda Motley Crue Tommy Lee, Ashlee Simpson, Sting i John Mayer Matt Damon, Alicia Silverstone, Neve Campbell, Hugh Jackman, Gwyneth Paltrow, Monica Bellucci, Viggo Mortensen i dr.

Vladajući planet: Venera
Element: zrak
Dragi kamen: safir
Voli: eleganciju, ukrase
Najbolje se slažu s: Blizancima i Vodenjacima
Suprotan znak: Ovan
Ne voli: nepravdu, glasne i nepristojne ljude