PONUDA I CIJENE

Kakve su kratke ljetne haljine u trendu?

24.05.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Čak i one žene koje nisu sklone kratkim haljinama za šetnje gradom, u njima uživaju na morskim odredištima, bilo danju, bilo za fensi večeri. Što će reći, ormaru treba dodati bar jednu novu. Kakvu? Da vam olakšamo potragu, donosimo vam svježu ponudu iz grada

Ljetne haljinice ove su godine nešto dužeg poruba ako želite igrati na kartu trenda, što će reći, malo iznad ili ispod koljena.Od bojaizuzmemo li neutralne, najpoželjnije su narančasto-crvena, tirkizna i mint zelena, a iznimno je popularan i cvjetni uzorak.

Volani oko struka također su vrlo moderni, a u uličnu su se modu spustili s najvažnijih svjetskih modnih pista. Česta je i igra preklopom, bilo u gornjem dijelu bilo na dijelu suknje. I dalje se nosi tanki pojas oko struka na lepršavim haljinicama koje lagano padaju prema koljenima.

Varteksova modna linija DiCaprio ove je godine ponudila odlično krojene i vrlo damske haljine, s retro prizvukom, za svaku priliku. Odlične su i za posao. Sisley također ima slatku novu kolekciju ukoliko želite dobar i malo 'ozbiljniji' ženstveni odjevni komad.

Od haljinica za razne prigode, Naf Naf nudi ih nebrojeno mnogo, a dio asortimana u njihovim se dućanima redovito odnosi na prošle kolekcije po sniženim cijenama.

Najviše dnevnih haljinica pronaći ćete pak u Benettonu, Mangu, Zari i H&M-u. Pogledajte i što nudi Prostor, a što Clan store, krpice su malo skuplje, ali uspijevaju pronaći put do zaljubljenica u modu.