PONUDA I CIJENE

Kakve kratke haljine su totalno u trendu

23.05.2012 u 07:28

Bionic
Reading

Trgovine su već prepune kratkih haljinica koje su sastavni dio garderobe ljeti, a bez obzira na boje ili uzorke koje preferirate, zgodnu haljnicu možete naći već od 200 kuna

Volite li ljetne kratke haljine iznad koljena, onda znate da i uz ravne sandale u njima ističite svoju ženstvenost, a ponuda u trgovinama ove godine i više je nego bogata.

Ako ste zagovornik jednobojnih haljina, imate zaista veliki izbor. Osim kraljice ljeta, bijele, haljnica ima u žutoj, narančastoj, plavoj, zelenoj, roza i crvenoj boji.

Tako su u Zari jednobojne haljine do koljena s remenom ili, primjerice, gumicom u struku od 279 kuna na dalje. Uz jednostavne tunika krojeve koji padaju do koljena, možete odabrati i lepršave plisirane modele.

Miljenik mnogih dama zbog popularnih cijena, H&M, i ovoga je puta opravdao povjerenje pa zgodnu bijelu strukiranu haljinicu možete kupiti već za 179 kuna. Volite li plavu boju i uzorke, svidjet će vam se haljina bez naramenica za 199 kuna. Trebate li povoljnu svečanu varijantu, možda ćete u H&M-u kupiti haljinu peplum kroja.

Printevi, prugice i cvjetići i ove su godine in, pa ćete bez problema pronaći nešto za sebe. Mango tako nudi bijelu haljinu tuniku poludugih rukava s crvenim cvjetovima za 299 kuna, a idealna je i za večernje izlaske. Još jedna od finijih haljina, koja može poslužiti za bilo koju vrstu svečanosti, haljina je sa šljokicama iz Clan storea u stilu 20-ih godina prošlog stoljeća, a košta 3280 kuna.

Benetton je lansirao i končanu varijantu haljina. Jedna od njih je siva, ali donji dio ima zgodan uzorak u plavoj boji, a cijena je 514 kuna.

Osim trakica i tankih remenčića u struku, krojevi su jednostavni i naglašavaju ženstvenost. U ovogodišnjoj ponudi zaista će svatko pronaći ponešto za sebe, od tunike do peplum stila, a želite li biti trendi, odabrat ćete kroj u kojem je zadnji dio haljine nešto duži od prednjeg.