IZ NAŠIH DUĆANA

Kakve hlače možete iskopati na sniženju

13.01.2014 u 06:00

  • +22

Sniženja: hlače

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Svašta vam novoga treba u ormaru, a ponajviše hlača? Pogledali smo što se nudi na rasprodajama, a donosimo vam i snižene cijene koje se kreću od 30 do 50 posto u većini dućana

Na ovosezonskim sniženjima se od nekih 69 kuna nadalje već mogu pronaći trendi hlače kakve vam srce poželi. To još nisu zadnja sniženja, ali ima svih veličina i izbor je raskošan.

Uske hlače su i dalje najveći hit, a osobito deblje tajice koje su ujedno i tople i udobne, kako po cijeloj dužini, tako i oko pojasa. Jednobojne ili šarene, sada su napokon na sniženju, no cijenom nisu ništa povoljnije od ostalih hlača, za razliku od tanjih tajica. Valja napomenuti sa su deblje tajice vrlo elegantne, što dosta ovisi o tome s čime ćete ih nositi, trenirkom ili košuljom – sve je dopušteno.

Hlače su dakle uglavnom stretch, ima ih svih boja, šarenih, sa životinsjkim printom, čak i proljetno cvjetnih u koje se isplati uložiti upravo sada, na sniženjima. Vrlo su moderne karirane, crveno crne, ali to nije modni zakon, dakako. Ako možda želite jedne svečane, a niste ih kupovali prije blagdana, sad je pravo vrijeme.

Iako traperice obično najkasnije dođu na sniženje, a i tada često minimalno, tu i tamo se doista može iskopati odličan, a sasvim pristojno snižen par, čak i u skupljim dućanima.