PONUDA I CIJENE

Kakve haljine možete uloviti na prvim sniženjima

21.06.2012 u 09:48

Bionic
Reading

Niste još navalili u lance ulične mode na prva sniženja? E pa, mi smo to učinili za vas - pogledajte haljine koje su nam zapele za oko, možda vam malo olakšamo potragu ili vas barem navedemo na neku dobru šoping ideju

Od onih za kakvu fensi prigodu do onih za plažu, haljine su napokon na sniženju po većini lanaca ulične mode. U H&M možete ih iskopati već za 70-ak kuna, u Benettonu su snižene četrdeset posto, te se za nešto preko dvjestotinjak kuna može naći kvalitetnih haljinica od prirodnih materijala.

Simpatičnu ponudu sniženih haljinica ima i Naf Naf, ali i Motivi Oltre koji su tek krenuli s popustima od dvadeset do maksimalno pedeset posto. Za ozbiljnije prigode nepogrešive haljine na sniženju pronaći ćete u Marks & Spenceru u kojima ćete za oko tristo kuna u trenutku zračiti elegancijom.

Ponovimo ukratko ovoljetne modne zakone kad su haljine u pitanju - cvjetni print, a zatim i prugice na sto načina, uz igru geometrijskih oblika, u lance ulične mode sišli su iz visoke mode. Što se boja tiče, prevladavaju narančastocrvena i tirkizna s podosta žutih detalja, a one koje vole klasiku iskopat će dobro krojene haljine koje prate figuru u sve samo ne dosadno isprepletenoj crnoj i bež boji.