VRUĆI PROLJETNI TRENDOVI

Kakve će se torbice nositi narednih mjeseci

19.02.2016 u 09:20

Bionic
Reading

Ako ste u potrazi za novom torbicom kojom ćete popuniti svoju kolekciju, poznati dizajneri ovih nužnih i neodoljivih modnih dodataka otkrivaju koji su modeli posebno trendi ove sezone, a koje trebate izbjegavati

'Veliki trend za nadolazeću proljetnu sezonu definitivno su nano torbice. Zanimljivo je kako torbice postaju sve manje i manje, a pametni telefoni sve veći. Nano torbice dovoljno su male da u njih pospremite bitne sitnice poput novčanika, mobitela i ključeva', mišljenja je dizajnerica Sophie Hulme.

Popularnost gube boho torbe dok je sve veći naglasak na torbama u koje ćete s lakoćom pospremiti gadgete od kojih se ne odvajate. Danas je sve važnije imati strukturiranu torbu, bila velika ili mala koja će držati tehnološke sitnice poput mobitela, fotoaparata ili laptopa.

'Ovog proljeća nešto je posebno privlačno u malimtorbama tote ili cinch. Osim što su iznimno trendi, uz pomoć takvih torbica uspjet ćete pospremiti sve bitne sitnice bez nepotrebnog nošenja ogromnih torbi u kojima se često ne možete snaći', mišljenja je dizajnerica brenda Clare Vivier.

'Ove godine na tržištu vidim mnogo torbica u rozim nijansama. Tu ne mislim na roza, fluorescentne primjerke koji su rijetki, već retro nijanse roze popularne 50-ih godina. Ženstvene male torbe bilježit će rastuću popularnost u proljetnoj sezoni', otkriva osnivačica brenda Roztayger Elizabeth Jeffer koja je mišljenja da mnoge vlasnice tote torbi danas traže pametne reinterpretacije modela koji već imaju.

Trend koji je definitivno in ovog proljeća su torbice saddle koje su stilizirane na način da djeluju svježe, moderno i s retro vibrom zbog klasična dizajna. Stvorene uz pomoć šik strukturirane kože, torbe sedlo dobro će se uklopiti i u ljetne haljine, u kombinacije s traperom ili poslovno izdanje.

'Iako se mnogi neće složiti sa mnom, smatram da su torbice s uočljivim sjajnim logom na prednjoj strani uvijek out', priznaje Paulina Liffner, dizajnerica brenda Little Liffner.