BUNTOVNICA S RAZLOGOM

Kako vam se sviđa kolekcija kćeri slavnog rokera?

26.06.2015 u 08:35

  • +2

Georgia May Jagger

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Senzualna čipka u kombinaciji s napetom crnom kožom i atraktivnom crvenom bojom najbolje opisuje izgled nove kolekcije Georgia May Jagger for Reserved

Slavna ljepotica, kći frontmena Rolling Stonesa Micka Jaggera, dobro je poznato lice marke Reserved već nekoliko sezona. No ona je sada više od zaštitnog lica. Georgia je kao nova dizajnerica brenda Reserved pokazala svu svoju kreativnost i sposobnost povezivanja različitih modnih kombinacija.

Ne samo da je odlučila podijeliti svoj jedinstveni stil dizajnirajući ovu kolekciju, već je i sama predstavlja u reklamnoj kampanji. Kolekcija je bazirana na Georgijinim najdražim odjevnim komadima. Njezin se stil može opisati kao elegantan, ženstven, ali pomalo i buntovan. Glavna su joj inspiracija modno naslijeđe i glazbena scena Londona.

Paleta boja obuhvaća crnu, mornarsko plavu, nijanse tamnocrvene, puderasto ružičaste i prljavo bijele. Osim senzualne čipke, Georgia često koristi trendi prugice. Među mnogim dizajniranim modnim komadima, u ovoj ograničenoj kolekciji ističu se hlače, majice, bluze, haljine, jakne i kaputi.