'SELFNESS' NAČIN ŽIVOTA

Kako uživa razgolićeni Janko Popović Volarić?

05.11.2013 u 17:32

Bionic
Reading

Daleko od gradske vreve, glumac je pronašao idealno mjesto za punjenje baterija i pripremu za nadolazeću sezonu 'Plesa sa zvijezdama' te je usput otkrio koje bi stvari volio promijeniti kod sebe

Nakon radnog ljeta, Janko Popović Volarić odučio je testirati svoj plesno umijeće u 'Plesu sa zvijezdama', no prije svih plesnih pothvata morao je napuniti baterije.

'Plesni koraci nisu mi strani, ali svjestan sam da je potrebno mnogo truda i rada kako ne bih pao u milost i nemilost sudaca. Ovdje se ipak radio o zahtjevnim koreografijama i plesnim tehnikama. Zato sam odlučio podvrgnuti se takozvanom selfness načinu života koji su me naučili upravo u Termama Tuhelj', kazao je glumac.

Janko Popović Volarić podvrgnuo se selfness tretmanu koji je započeo trodnevnim boravkom u hotelu Well**** gdje je zajedno s liječnicom Cvetkom Auguštin prvotno popričao o stvarima koje bi volio promijeniti kod sebe, a nakon toga podvrgnuo se različitim tretmanima.

Cjelokupni selfness program sjedinjuje prirodu, okolinu koja okružuje čovjeka, posebnu prehranu i posebno prilagođene vježbe i tretmane koje osoba može primjenjivati i kod kuće. Radi se o tzv. energetskim vježbama kojima se otvaraju čakre u tijelu te pomažu kod jednakomjerne raspodjele energije po tijelu.

Vježbe su vrlo jednostavne te se svrstavaju u takozvanu dnevnu energetsku rutinu koju čovjek može primjenjivati u bilo koje doba dana, a pomoći će mu da izbaci nagomilani stres i fokusira se na pozitivne elemente. Tome se pridodaje i posebna prehrana koja je utemeljena na nutricionističkim elementima koji su čovjeku potrebni da unese u organizam dovoljnu kombinaciju vitamina, minerala, bjelančevina i vlakana kojima će pospješiti zdraviju regulaciju probave.