TAKTIKE KOJE PALE

Kako upecati pravog muškarca?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 29.08.2011 08:49
  • Objavljeno 29.08.2011 u 08:00
ljubav par

ljubav par

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinstock

Uzbuđenog je čovjeka dobro naći, ali dobrog je čovjeka mnogo teže prepoznati. Stoga, prije nego što se prebacite u stanje uma 'zavođenje', pobrinite se da ciljate na pravog muškarca u pravo vrijeme

Muškarci su upravo kao taj linoleum na vašem kuhinjskom podu – postavite ih kako treba prvi put i oni će biti kako treba godinama. (Ponekad i mnogo dulje nego što doista želite!) Ali, nemojte učiniti pogrešku i pomisliti da se seks koji oduzima dah svodi samo na tehničke vještine, jer to nije točno. Iako je izrazito važna za poleći i linoleum i muškarca, dobra tehnika samo je jedan element koji treba uzeti u obzir (o ovome ću detaljno malo poslije) – ključno je i kako pristupate zadatku.

Kao što postavljanje linoleuma zahtijeva nešto pripreme – ne možete ga samo baciti na pod u nadi da će se on sam već nekako izravnati i točno sjesti kako vi želite – tako je i s muškarcima. Način na koji ste ga odlučili zavesti ne samo da postavlja scenografiju, pružajući mu naznaku kakva bi ga zadovoljstva mogla očekivati, nego i vas dovodi u određeno stanje uma. I ako ste kao toliko mnogo žena u današnje vrijeme koje ne prakticiraju onoliko aktivnosti u krevetu koliko bi željele, ispravan pristup može rezultirati češćim seksom, poručuje Siski Green u knjizi Kako ga zaluditi u krevetu' u izdanju Profila

Potražite muškarca koji dobro miriše
Muškarac čiji okus kod vas izaziva neodoljivi poriv da mu gurnete nos u vrat vjerojatno će vas vidjeti kao fizički privlačnu. A to je zato što miris koristimo kako bismo provjerili ima li neka osoba onu genetsku strukturu koja bi je učinila dobrim partnerom za stvaranje potomstva. Nekoliko je istraživanja, objavljenih u časopisu New Scientist, koja otkrivaju kako odabiremo partnera mirisom, drugim riječima, više nas privlače osobe koje imaju drukčiji obrambeni sustav od našega – ako naš partner ima drukčiji set bolesti / zdravstvenih teškoća na koje je imun, to znači da će naš potomak biti zdraviji.

Potražite muškarca koji vam nalikuje
Zidar oženjen arhitekticom: to bi moglo zvučati kao savršeni par – 'Ja ću projektirati, ti gradi!' – ali to vjerojatno neće biti uspješno sparivanje. Istraživanja pokazuju da kod muškaraca (i žena) postoji tendencija da budu s osobama koje su im nalik inteligencijom i izgledom, uz dijeljenje zajedničkih vrijednosti i podrijetla.

Potražite muškarca kad imate ovulaciju
Ovulacija je moćna stvar; prema istraživanjima Državnog sveučilišta New Yorka u Albanyju, ona nekako mijenja vaš glas i on postaje privlačniji suprotnom spolu. Također, zbog nje mirišete ugodnije. Znanstvenici na Institutu za urbanu etologiju 'Ludwig Boltzman' u Austriji otkrili su da žene za vrijeme ovulacije proizvode miris kopulin koji, kažu znanstvenici, kod njega potiče lučenje testosterona, uzrokujući seksualno uzbuđenje. Znanstvenici nisu sigurni kako muškarci podsvjesno znaju da su jajašca žena spremna za oplodnju, međutim, smatraju da te žene izgledaju zdravije ili čak 'sjaje' u tom razdoblju. Stoga, kada ne ovulirate, pokušajte s malo hidratantne kreme u boji imitirati izgled iz kojeg se naslućuje da su 'jajašca spremna'.

thinkstock

thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinkstock

Ispravan pristup može rezultirati češćim seksom
Kako izgledati neodoljivo novom muškarcu
Zbog izgleda vas pozovu na razgovor; zbog osobnosti vam daju posao. Tako se kaže, a to je doista točno kada je 'pozicija' koju želite utemeljena na seksu. I žene i muškarci procjenjuju ljude na temelju njihova izgleda. Koliko god se borili protiv toga, naš je mozak ustrojen tako da stvara pretpostavke od onoga što vidimo. I to činimo brzo. Stoga ne bi trebalo iznenaditi otkriće da muškarci odluku žele li razgovarati s vama ili ne donose na temelju vašeg izgleda. Nije sve u tome, nećete naći frajera ako ste samo fizički privlačni, ali to vam svakako pruža više izgleda.

Uzbuna – pale se crvene lampice
Plava, žuta, smeđa i ljubičasta nisu baš uspješne u zavođenju muškaraca, crvena pak postiže izvrsne rezultate, a nekoliko je znanstvenih teorija koje to objašnjavaju. Znanstvenici na Sveučilištu u Kaliforniji smatraju da privlačnost crvene boje za muškarce dolazi od ljudske potrebe za pronalaženjem dozrelog ploda. Kada plod postane crven – i zreo – tada je jestiv. Prema tome, kao i u slučaju Pavlovljeva psa i zvona, crvenu smo boju počeli dovoditi u vezu s nagradom.

Istaknite ono što imate
Sophia Loren jednom je rekla da seksualnu privlačnost čini 50 posto onoga što imate i 50 posto onoga što ljudi misle da imate. Lako je njoj to reći, s njezinim seksi očima, bujnim grudima i bokovima, uskim strukom i širokim osmijehom, zar ne? Ali, razmislite o seksi ženama koje poznajete i raščlanite njihova obilježja – jesu li doista savršene? Vjerojatno nisu, mnogo je vjerojatnije da paket koji predstavljaju izgleda seksi – a to su njihov stav i osobnost u kombinaciji sa sposobnošću isticanja najboljih osobina.

Uložite malo truda
Naravno, možete očekivati da ćete muškarcu biti privlačni 'takvi kakvi jeste' i da ne morate odijevati posebnu odjeću, šminkati se ili se ponašati na određeni način da biste ga osvojili. I dok prihvaćam kako nijedna žena ne bi trebala mijenjati osobnosti ili izgled radi nekog muškarca, nešto se može reći i o izgledu kada se nekome želite svidjeti.
'Kad sam radila anketu za menshealth.co.uk pitajući muškarce u kakvoj su im odjeći djevojke najviše seksi, većina je odgovorila u trapericama i majici kratkih rukava', objašnjva Siski Green.

Nešto i pokažite
Unatoč očiglednoj privlačnosti gole kože, upozorenje: muškarci žele vidjeti dovoljno da bi se potaknulo njihovo zanimanje, ali nešto treba prepustiti i njihovoj mašti da bi im se potaknula radoznalost. Freud, psiholog najpoznatiji po razvijanju teorije Edipova kompleksa, vjerovao je da skrivanje kože kod muškaraca uzrokuje veću glad za seksom zbog toga što im apetit pojačava vizualno 'izgladnjivanje'. Stoga izazivajte njegov apetit na sve načine, ali nemojte njegovim očima dopustiti da odmah uživaju u vašem mesu.

Da biste bili sigurni da ste postigli ravnotežu, zaboravite otrcanu mudru izreku: 'Grudi ili noge, ali nikada oboje' – to je izvrsno pravilo da se slijedi općenito, ali ako želite da muškarac sline zbog same pomisli na vaše tijelo, trebate povećati ulog. Gejše to čine savršeno. Te žene iz Japana, koje muškarce zabavljaju razgovorom, plesom i koketerijom, a oni im za to plaćaju, na sebi nose kilometre tkanine, od glave do pete, imaju neprobojne frizure, pa čak prekrivaju lice sa šminkom, a naga koža koju bi se moglo dodirnuti nije vidljiva. Osim malenog područja na zatiljku na kojem će, već prema situaciji, biti dvije ili tri linije neobojene kože. Pogled na taj izloženi dio kože kod muškaraca izaziva klecanje koljena baš zato što to nisu očekivali. Ako možete izazvati učinak koji na nebrojene muškarce ima taj komadić gejšina vrat, tada ćete zakoračiti u pravu arenu seksa.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi