MIRIS DOMA

Kako svoj životni prostor možete učiniti ugodnijim?

05.12.2012 u 12:08

Bionic
Reading

Mirisne svijeće, luksuzni difuzori, čak i USB-i mogu oplemeniti vaš dom i ured opuštajućim ili poticajnim mirisima

U nas su vrlo popularni provansalski brendovi prirodne kozmetike

Svjesni zavodljive moći mirisa, vlasnici luksuznih butika dobro paze čime ih parfumiraju. Kako im je cilj da vam boravak učine što ugodnijim i dužim, biraju vrlo nenametljive i ugodne mirise.

Naravno, postoje i oni koji u tome pretjeruju pa vas na ulazu doslovno zapljusnu intenzivnom mješavinom slatkastih 'konfekcijskih' osvježivača prostora. Sljedeći put kad odete u šoping, pokušajte namirisati razlog zbog kojeg se u nekim dućanima zadržavate duže nego u ostalima.

Boravak u svom životnom prostoru možete oplemeniti mirisima za dom na tradicionalan način, recimo, luksuznim i raskošnim mirisnim svijećama, koje najčešće predstavljaju i idealan poklon. U nas su vrlo popularni provansalski brendovi prirodne kozmetike L'Occitane i Durance koji imaju brojne linije mirisnih svijeća i ukrasnih difuzora na bazi kvalitetnog esencijalnog ulja.

Kako biste bili sigurni da eterično ulje za parfumiranje prostora nije upitne kvalitete, birajte samo ona koja imaju certifikate. Domaći brend Aromatéka nudi različite fuzije eteričnih ulja, dok u ponudi francuskog brenda ekocertificirane kozmetike Pranarôm možete naći osvježivače prostora u različitim formama.

Radnu atmosferu ovisnika o kompjutorima uljepšat će kemotipizirana eterična ulja s ekocerifikatom, bez konzervansa i ostalih sintetskih dodataka, provansalskog brenda ekološke i prirodne kozmetike Florame. Za razliku od uobičajenih načina parfumiranja prostora svijećama, štapićima, potpurijima i aromalampama, Florame je kreirao praktični raspršivač mirisa u formi USB-a. Uvijek ga možete nositi sa sobom i koristiti u svom domu, uredu i autu.