DRUŠTVENE MREŽE

Kako se danas prekidaju veze?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.02.2014 11:25
  • Objavljeno 16.05.2012 u 14:37
prekid veze razvod slomljeno srce

prekid veze razvod slomljeno srce

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: thinstock

Društvene mreže donijele su nove komplikacije – vezu moramo i početi i završiti dva puta i na dva načina

Prekidi veze uvijek su bolni, pogotovo ako je veza trajala duže vrijeme, A pojavom društvenih mreža i preseljenjem dijela života na internet ljubavni je život dodatno zakompliciran. Sreća koju ste osjećali kada ste na Facebooku mijenjali status iz Single u In A

Relationship čista je suprotnost osjećaju koji doživljavate kada se radi o obrnutoj promjeni.

Opet ste sami, a nakon prekida u stvarnom životu, vrijeme je i da riješite onaj virtualni. Pročitajte četiri savjeta koji će vam olakšati proces internetskog prekidanja veze i pomoći vam da stvorite potrebnu distancu.

1. Promijenite sve lozinke koje ste dijelili. Ako ste razmijenili lozinke za Facebook ili e-mail, vrijeme je da ih promijenite. Ne želite znati više o svom bivšem nego što je apsolutno nužno. A možda ni to.

2. Zaštitite privatnost. Ne morate više dijeliti svoj privatni život s bivšim dečkom. On ne mora vidjeti svaki vaš status ili nove fotografije s ljetovanja. Ako vam počne postavljati pitanja o privatnom životu, odgovarajte površno, kratko i općenito.

3. Manje komunicirajte s bivšim. Nema potrebe da se čujete svaki dan na chatu ili SMS-om. Ako vam treba nešto od njega, nazovite ga i budite kratki i konkretni.

4. Pazite u razgovoru sa zajedničkim prijateljima. Nikad ne znate jesu li neki zajednički prijatelji i poznanici u kontaktu s vašim bivšim pa zato nemojte pričati loše o njemu ili vašoj vezi. Važno je da očuvate svoj obraz i dostojanstvo. Zato nemojte s njima dijeliti ono što ne želite da dođe do vašeg bivšeg.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi