PAMETNI ZNAJU

Kako privući seksi ljetnu avanturu?

20.07.2010 u 07:52

Bionic
Reading

Ljeto je idealno vrijeme za nove ljubavi. Ako ste sami, ne očajavajte jer svatko si može priuštiti ljetnu avanturu. Kako? Vrlo jednostavno, uz nekoliko pametnih savjeta

Želite ovo ljeto pamtiti po nesvakidašnjoj ljubavi i strasti? Privucite seksi ljetnu avanturu. Sad je pravo vrijeme za pripremu i razvijanje strategije. Iako se možda čini teško, ipak je moguće. Naučite kako!


Usmjerite svoju pažnju samo na jednog muškarca
Izađite van
Da, to je vrlo očito, ali iznenadili biste se koliko žena zaboravlja na taj važan detalj. Muškarci su negdje vani, pa ih tamo možete i sresti. Prestanite se brinuti kako vam izgleda kosa i vide li vam se strije. Jednostavno izađite van dobro raspoloženi jer to je magnet za muškarce. I oni se žele dobro provesti ovoga ljeta.

Odjenite se seksi
S obzirom na to da je ljeto, normalno je da pokažete nešto više kože nego inače. Ipak, oprezno! Kratka minica djeluje seksi, ali prekratka djeluje očajno. Izaberite seksi bikini, ali nemojte nositi tange. Muškarci vole vidjeti žensko tijelo, stoga ga otkrijte, ali na pristojan način jer vulgarnost djeluje očajnički i neprivlačno.

Krećite se u malim grupama
Ako se stalno krećete u istom društvu, vjerojatno ste već upoznale sve moguće muškarce koji pripadaju toj skupini. Proširite malo svoj društveni krug. Ne zaboravite da muškarci neće prići ženi koja izlazi u velikom društvu neovisno o tome koliko im se sviđa. Oni se boje takvih situacija, stoga izađite s jednom prijateljicom jer su veće šanse da će vam muškarac prići. Budite opuštene i zabavne, pa vam muškoga društva neće nedostajati.

Izaberite samo jednoga
Koliko god neodlučne bile između njih trojice, morate izabrati samo jednoga i koncentrirati se samo na jednoga. Zašto? Zato što u suprotnom djelujete neiskreno, lažljivo, a po nekima čak i očajno jer se želite osigurati za svaki slučaj. Dakle, neka bude jedan, ali vrijedan!

Manje priče
Kad tek upoznaju nekoga muškarca, žene su zbog nervoze sklone pričati kao navijene. To nije nimalo privlačno. Njega tijekom prvoga razgovora uistinu ne zanima gdje ste kupili haljinu i koliko ste je platili, ne zanimaju ga vaše zdravstvene poteškoće i problemi na poslu. Budite zabavne, neka bude užitak boraviti u vašem društvu. Pustite njega da priča, a vi budite pomalo zagonetne. To će ga natjerati da se još više potrudi oko vas.