NEZAOBILAZNI HIT

Kako nositi tajice i hlače s printom

04.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Tajice s printom posvuda nas okružuju, cure ih odlično nose po gradu, a sve nas mame iz izloga. Pitate li se kako biste ih i same mogle isfurati ovog proljeća, a da pritom ne izgledate kao nekakva bizarna žrtva mode?

Tajice s printom, cvjetnim, geometrijskom ili u plemenskom štihu, doista su veliki trend koji se proteže od početka proljeća, a sasvim će se sigurno protegnuti prema jeseni. U uličnu modu došle su upravo s najvećih svjetskih pista u visokoj modi, i to u ponekad u kombinacijama u kojima se teško zamisliti. Mislimo pritom da mnogi dizajneri, poput Stelle McCartney ili Erdema, sugeriraju da se cvjetne tajice nose uz sasvim drukčiji cvjetni top, pa čak i cvjetne cipele. I još su to tako dobro izveli da je print koji u glavi pojmimo kao 'papiga look' itekako dopadljiv i chic.

Osim što, dakle, možete nositi print na print, svoje šarene tajice možete nositi uz monokromatske komade odjeće, što je, dakako, nepogrešiv look, i tada će upravo vaše tajice s printom biti fokus izgleda.

Na ulicama pak viđamo sve kombinacije i moramo priznati da su žene u krizi ipak sve maštovitije, osobito što se tiče 'spajanja nespojivog'. Osim tajica, česte su i skinny traperice s printom, jednako poželjne u ormaru, a nose se čak i trapezice, kao što su to furala djeca cvijeća u sedamdesetima.

Potražite inspiraciju i u našoj fotogaleriji!