ZABAVA ZA 285.000 KUNA

Kako je izgledao razuzdani vikend princa Harryja?

24.08.2012 u 09:27

Bionic
Reading

Što se dogodilo u Vegasu, ovog puta neće ostati samo u Vegasu - princ Harry se očito dobro proveo u kockarskoj meki, no sigurno je da se neće suočiti s najljepšim reakcijama kod kuće. Hotelski račun od 30.000 funti ili gotovo 285.000 kuna kraljevski je podmirio vlasnik hotela, milijarder Steve Winn, izjavivši: 'Kad je princ Harry u Vegasu, on odsjeda u Winnu'

Neobuzdani vikend princa Harryja u Las Vegasu stajao je 30.000 funti, ali njegov račun u luksuznom resortu Encore Wynn nije plaćen. Milijarder Steve Wynn, vlasnik hotela i pet kockarnica, odlučio je da kraljevski gost neće morati platiti ništa, piše Daily Mail.

Harry i njegova dva suputnika unajmili su prošlog petka apartman za osam soba. Najluksuzniji od hotelskihdvoetažnih apartmana ima tri velike spavaće sobe, posebni lift, uslugu batlera, prostoriju sa stolom za masažu i opremom za teretanu te, naravno, bilijarom. Tjelohranitelji su odsjeli u obližnjem apartmanu.

'Nema šanse da će Harryju biti ponuđen račun na izlasku iz hotela. To nije Steveov stil. Kada je princ Harry u Vegasu, on odsjeda u Wynnu', rekao je izvor.

Član osoblja rekao je da je Harryjev račun bio pod ključem te da su samo viši menadžeri s lozinkom mogli pristupiti detaljima, ali je dodao da vjeruje kako bi ispis računa bio na više od nekoliko stranica. Čini se da su Harry i njegova ekipa iskoristili velikodušnu ponudu vlasnika hotela.

Noćenje u sobi, sada već slavnoj sobi 2401 na 63. katu hotela s pet zvjezdica, stoji 5.100 funti. Zidovi su obloženi smeđim moherom koji apsorbira zvuk, što nije loša stvar s obzirom na način na koji su se Harry i prijatelji provodili kasnije te noći.

Nakon što su ušli kroz privatno predvorje hotela, Harry i njegovi prijatelji počastili su se večerom u SW Steakhouseu u kojem je Harry već jeo u društvu vlasnika hotela u studenom prošle godine. Uz sočne odreske častili su se šampanjcem i buteljama vina vrijednima tisuće dolara, a trošak je stavljen na račun sobe.

Nakon toga zabava se preselila u hotelski noćni klub s otvorenim bazenom u kojem su princ i njegova pratnja ispijali koktele dok su oko šipke plesale go-go plesačice u bikinijima. Kasnije su kockali u hotelskom kasinu.

Nedjelju su proveli na bazenu Beach Club naručujući alkohol, a večer je princ zaključio u noćnom klubu XS, gdje su sva pića bila stavljana na račun sobe. Nije jasno tko je platio spavanje zaštitarima, ali izvori u hotelu sugeriraju da nitko od kraljevske pratnje nije morao platiti ništa.

Na kraju trodnevnog boravka račun je bio veći od 30.000 funti. 'Steve Wynn je vrlo velikodušan i zna što je dobar posao. Bilo koja zvijezda s A liste dobila bi isti tretman', kaže izvor.

Prije izleta u Las Vegas Harry je bio gost sir Richarda Bransona i njegovog sina Sama na njihovom otoku Necker na Karibima, a nakon Vegasa bio je gost u kući prijatelja u Malibuu. Jučer je glasnogovornik Stevea Wynna kazao da je njihova politika da nikad ne komentiraju svoje goste.