evolucija pametnih telefona

Zaboravite na sve savjetnike koje ste čitali tijekom proteklih godinu dana. Ovo je rješenje svih vaših problema!

03.02.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Naši su se radni stolovi zastrašujuće brzo promijenili od mjesta punog spajalica, kalkulatora, fiksnog telefona, pisača i tipkovnice do jednog uređaja prepunog neograničenog broja aplikacija i softvera koji nas podržavaju u pokretu. Prijenosno računalo osnovni je alat koji nudi visoke performanse i funkcionalnost, ali ni onaj najmanji neće vam stati u džep

I kako se moramo naglo prilagoditi svijetu koji se neprestano mijenja, dobar pametni telefon ostaje nezamjenjiva osnova modernog poslovanja.

I u poslu i u privatnom životu potreban nam je uređaj koji će nas podržati u svim situacijama u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Bilo da želimo naručiti novu odjeću ili moramo odgovoriti na sve ASAP mailove, poslovne pozive i ostale zahtjeve na poslu, Huawei Mate 40 Pro ruši hardverske granice i nudi rješenje za sve naše izazove.

Preuzmite kontrolu nad svojim telefonom

Dobra baterija želja je svakog vlasnika pametnog telefona, a još više onih koji telefon koriste u poslovne svrhe. Kako bi to omogućio svojim korisnicima, Huawei im je odlučio pružiti bateriju koja traje cijeli dan. Istodobno, integracija 5G modema omogućuje bolju energetsku učinkovitost dosežući nove visine u definiranju budućnosti performansi. Međutim, tko nikad ne treba brzo napuniti telefon, neka prvi baci kamen.

Nema potrebe za dopunjavanjem i ponovnom jurnjavom

Prilikom dizajniranja pametnog telefona treba uzeti u obzir mnoge čimbenike kako bi se istovremeno postigla savršena ravnoteža. Međutim, karakteristike poslovnog telefona zahtijevaju da ima jaku bateriju koja nas podržava u nuždi. Također ga je potrebno brzo napuniti po potrebi, jer je ponekad presudna sposobnost spajanja na 10-minutno punjenje i ponovno korištenje uređaja.

Uz najbrže Huawei SuperCharge punjenje dosad, najbolje ćete iskoristiti kratko slobodno vrijeme i istovremeno si osigurati besprijekorno korištenje tijekom cijelog dana. Uz to, čak i brze pauze za kavu pružaju sjajne mogućnosti za nadopunu telefona.

Uđite u doba bežičnog punjenja

Uđite u digitalno doba s manje kabela! Vjerojatno je svatko od nas doživio onaj trenutak kad izgubimo punjač, a baterija je gotovo ispražnjena. Srećom, bežičnim punjenjem vaš bi telefon bio spreman bilo gdje i bilo kada. Huawei Mate 40 Pro podržava novu generaciju Wireless SuperCharge od 50 W, što osigurava da zdravlje i dugovječnost baterije nisu ugroženi.

Huawei Mate 40 Pro predstavljen je u listopadu prošle godine, a u Hrvatskoj je odnedavno dostupan u Silver i Black izdanju.

Bogata ponuda aplikacija u AppGallery trgovini

Mate 40 Pro dolazi s Huaweijevom trgovinom aplikacija AppGallery koja je brzo izrasla u treću najveću platformu za distribuciju aplikacija na svijetu. Dostupna je u više od 170 zemalja s 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta. Korisnici u trgovini mogu pronaći pregršt globalnih, ali i velik broj lokalno popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. U AppGallery-ju je moguće pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i napredna bankarska aplikacija Erste Banke – Keks Pay. Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, MAXtv-a, Bonbona, A1, Tomata, Tele2 i Optima telekoma. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.