KADA BI MUŠKARCI BIRALI

Kako bi trebala izgledati savršena žena?

17.04.2012 u 09:30

Bionic
Reading

Muškarac bi trebao biti dobar, pažljiv, s dobrim smislom za humor, džentlmen i po mogućnosti zgodan. No što je sa ženama? Kakve osobine i kvalitete priželjkuju muškarci kod žena i kako izgleda savršena žena?

Brojne su liste koje navode osobine i kvalitete savršenog muškaraca, no jeste li se ikada zapitali što bi to žena trebala imati da privuče muškaraca. Naravno ukusi se razlikuju, no baš kao što većina žena priželjkuje muškaraca koji je duhovit, pažljiv i brižan, tako i muškarci generalno priželjkuju određene kvalitete kod žena, piše Sheknows.com. Donosimo šest ključnih osobina koje čine savršenu ženu i djevojku iz snova.

Savršena žena zna pravu dozu seksipila
Velika je zabluda da muškarci misle kako se njihova savršena žena mora odijevati veoma izazovno, čak i pomalo provokativno. Istina je da muškarci vole seksi žene, no velika je razlika od decentnog pokazivanja kože i nošenja minjaka za vrijeme službene večere. Savršena žena zna kako biti seksi u pravoj mjeri u kombinaciji sa stilom i samopouzdanjem. Prava doza seksipila uključuje malo izazovnosti, maštovitog kombiniranja i naglašavanja točno onoga što želite, no bez pretjerane provokativnosti. Zapamtite, savršena žena zna koketirati i zavesti pogledom i za to joj nije potreban minjak ili duboki dekolte.

Savršena žena ima vlastiti život i jako je kul
Savršena žena je kul
Neke od najvećih svađa među parovima izbijaju upravo iz razloga što muškarci žele gledati sport, poprilično često. Savršena razumije da muškarci obožavaju sport i ne mogu protiv toga te im je savršeno jasno da će prosječan muškarac prvom prilikom preskočiti subotnju potragu za lampom za dnevni boravak te se dohvatiti daljinskog i prebaciti na sportske kanale. Ipak, u svemu postoji granica, pa bi i muškarci trebali znati gdje ta granica tolerancije prestaje.

Savršena žena je pametna i duhovita
Muškarci jednostavno obožavaju kada se žena smije njihovim šalama, no isto tako im je neodoljivo kada su one duhovite. Savršena žena trebala bi znati ispričati šalu, našaliti se na tuđi račun, ali isto tako i prihvatiti šalu na vlastiti račun bez ljutnje. Osim toga, niti jednog muškarca koji traži ozbiljniju vezu neće privući lutkica, oni žele žene sa stavom i vlastitim mišljenjem.

Savršena žena ima vlastiti život
Muškarci vole osjećaj da su svojim djevojkama potrebni, no ne žele biti jedina stvar u njezinom životu. Savršena žena ima karijeru, vlastiti krug prijatelja i nešto što ju strastveno zanima. Naime, ako bismo upitali muškarce, mnogi bi se složili da nema ničega odbojnijeg od žene koja se poput pijavice uhvati za svaki aspekt muškarčevog života.

Savršena žena je realna
Niti jedan muškarac za dugogodišnju partnericu ne priželjkuje kraljicu drame. Veze nisu uvijek bajkovite i naravno da svađe izbiju, ponekad i češće no što očekujemo, no muškarce će prije privući žene koje su prizemljene i realne te nisu ljubiteljice drame. Kada dođe do svađe ili žustre rasprave, niti jedan muškarac ne želi se naći u centru dramatiziranja, plača i prijetnji: san svakog muškarca je žena koja problem može raspraviti smireno, zrelo i racionalno.

Savršena žena zna voljeti

Po pitanju ljubavi muškarci su doista razmaženi i ponekad poput male djece – oni jednostavno žele biti voljeni. Kada imaju loš dan žude za bezuvjetnom podrškom, kada dobro izgledaju traže kompliment, a ne smije ih se zaboraviti pohvaliti nakon što se iskažu u spavaćoj sobi. Savršena zna kako bezuvjetno voljeti muškarca.