NOVI STAJLING

Kakav je ovo cirkus na Sarah Jessici Parker?

21.09.2012 u 15:33

Bionic
Reading

Baš kako prigoda zahtijeva, a riječ je o godišnjoj fensi baletnoj zabavi u New Yorku, pomodarka Sarah Jessica Parker pojavila se sva u stilu. Teatralna odjeća išla je više u prilog kazališnoj pozornici, no zvijezda 'Seksa i grada' svugdje dobije još jedan plus

Kosu je Sarah Jessica Parker za baletnu zabavu uvrnula u punđicu navrh glave i ukrasila je ljubičastim cvijetom, baš poput balerine. Poglede je izazivala i njezina teška zlatna ogrlica, ali i ljubičaste špic-štikle sa slatkom crnom mašnicom.

No nije zbog toga izazivala začuđene poglede, već zbog kombinacije duge haljine koja je izgledala kao omotana prozirna zavjesa, skupljena remenom u struku. Za dodatnu teatralnost, preko ramena je prebacila plašt od brokata, poput kraljevskog!

Još jedna ikona stila pojavila se u izdanju zbog kojeg su se mnogi spoticali oko nje - Anne Hathaway, čija je prekrasna cvjetna haljina također bila od najfinijeg materijala koji se vukao za njom po podu. Taj 'šlep' nije bio bez zamki, kako za njezin hod, tako niti za hod ljudi oko nje, pa mediji pišu da je bilo spoticanja.

Moda ne poznaje granice, sve se češće možemo uvjeriti.