OSAM ZNAKOVA

Kada se ne treba upuštati u seks

30.07.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Koliko god je zabavan, seks nije igra. Niste li apsolutno sigurni da želite seks s nekim, nemojte davati dvosmislene znakove i jasno se ogradite od bilo kakvih pokušaja

I muškarci i žene podjednako srljaju u seks prerano, a to može imati ozbiljne posljedice i veza se ne može razvijati. Postoje znakovi koji ženama mogu pomoći da odluče je li došao taj trenutak, a osam upozorenja napisao je Charlie Penn za magazin Essence

1. Koliko se poznajete?

Kako se točno zove i gdje živi? Jeste li bili kod njega? Nije ovo nikakva vrsta ispitivanja, već podsjetnik da morate o osobi znati više od nadimka prije nego stupite u intimne odnose.

Razmislite prije nego uskočite u krevet
2. Javlja li se uopće?

Primijetite li da se više bavi Facebookom ili prijateljima, a vama se zaboravlja javiti, razmislite što će biti poslije seksa? Vi ćete mu biti samo usputna zabava, a ako na početku nije propisno zainteresiran za vas, s vremenom možete očekivati samo još manje.

3. Misli samo na jedno

Svaki vaš razgovor i sastanak na kraju završi pitanjima i podsjetnikom na seks? Očito je da gospodin samo o tome razmišlja i smišlja kako vas odvući u krevet. Stoga dobro razmislite želite li uopće imati posla s njim jer ste vjerojatno samo jedna u nizu. Istina boli, ali bolje spriječiti nego liječiti.

4. Bivše djevojke

Često se događa da poznajete pokoju bivšu i to je normalno. No shvatite li da je bio s nekoliko poznanica ili njihovih prijateljica, to nije dobro. Izgleda da skače s cvijeta na cvijet pa nije vrijedan ozbiljnije pažnje.

5. Savršeni muškarac

Nažalost, takav ne postoji. Ako u svakom razgovoru o karakteru i osobinama on uvijek ističe da je sve super i savršeno te je bez mana, bježite!

6. Privlačnost

Bitno je da par osjeća fizičku privlačnost, ali moraju postojati i drugi razlozi koji vezu čine kvalitetnom. Ako se više držite jedno za drugo, nego što vas drže zajednički interesi, zanimacije i životna razmišljanja, seks je jedino što će vas zadovoljiti, ali samo na kratko vrijeme.

7. Skrivate ga

Ponekad prijateljima sakrijemo neke informacije jer nas uvijek kritiziraju, ali nisu svi koji nas okružuju takvi. Skrivate li novu simpatiju od svih, znači da vas nešto oko nje muči, a seks će samo pojačati sumnje te ćete se još lošije osjećati. Otkrijte uzrok i riješite problem prije odnosa.

8. Ozbiljna veza

Čini li vam se da je njemu jako važno da veza postane ozbiljna što prije, zapitajte se zašto je tako? Hodate tek nekoliko dana ili koji tjedan, a on je isplanirao romantični vikend izvan zemlje? Za ljubav treba vremena i ne treba žuriti pa ga slobodno upitajte zašto to radi.