trebate ideju za poklone- mi ih imamo

Kada darujete, darujte ljubav... i ručni rad

23.01.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Rijetko koja djevojka, žena, mama, sestra ili prijateljica bi ostala ravnodušna na poklon od srca još ako je napravljen rukama. Ručni rad je uvijek in i većina ljudi ga zaista cijeni, pogotovo kada znaju koliko je ljubavi utkano u njega. Donosimo neke od ideja koje možete pronaći u MagicLand-u

Košarice raznih veličina, oblika i boja uvijek su potrebne, za razne sitnice u spavaćoj sobi, dnevnom boravku, hodniku ili kupaonici, a idealan su poklon za rođendan, useljenje ili rođenje djeteta, kao i za Valentinovo ili bilo koji drugi dan. Možete ih napuniti nekim sitnicama koje osoba kojoj poklanjate voli, slatkišima, voćem ili čak najdražim pićem.

MagicLand košarice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Baby papučice savršen su poklon ukoliko imate bebu u obitelji, a još bolji ako dolaze u setu sa ukrasnim jastučićem u obliku srca i bebinim inicijalom i košaricom za bebine potrepštine za mamu.

MagicLand baby papučice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Postoji li žena koja ne treba još jednu torbicu? Poklon kao što je torbica ili čak poklon bon za torbicu po izboru oduševit će svaku žensku osobu tako da je ovaj poklone idealan za prijateljicu, mamu, sestru, baku, djevojku ili suprugu.

MagicLand torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Narukvice s porukom za određenu osobu, za koju znamo što voli i što nosi, kao podsjetnik na ono što je za nju bitno.

MagicLand narukvice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Personizirani jastuk srce za osobu koju volite sa pripadajućom ogrlicom sa srcem? Pa rastopit će se tko god primao ovaj poklon.

MagicLand personizirani jastuk srce Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada tražite poklone za klince, Minion košarica za školski pribor bit će pun pogodak.

MagicLand Minion košarica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Matchy šal i kapa ručno rađeni od mekane vune idealni su za svaku djevojku koja voli praktične fashion poklone.

A pošto nam se bliži Valentinovo, vjerujemo da je privjesak za klučeve ili torbu u obliku srca ili heklano srce na ogrlici idealan poklon kako za djevojku ili suprugu, tako i za mamu, prijateljicu, sestru, baku ili kćer.

MagicLand Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za sve koji nisu sigurni u odabir poklona, poklon bon u iznosu koji vi odaberete je uvijek dobra ideja. Jer kad poklanjate ljubav u bilo kojem obliku, ne možete pogriješiti.

Još više ideja naći ćete na www.facebook.com/magiclandhr i www.instagram.com/magiclandhr.