MET GALA PROMAŠAJI

Kad ste zadnji put vidjeli ovakav užas od haljina?

07.05.2013 u 12:26

  • +17

Najgore haljine na Met Gala zabavi

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Naravno da se na glamuroznom događanju kakav je Met Gala bal u New Yorku treba nametnuti među svjetskom glumačkom elitom, no neke su se dame nametnule onako kako nisu planirale. Ili možda jesu? Tko će to znati…

Je li Madonna promašila vrijeme, svoje godine, sve manire… pojavivši se u mrežastim hulahopkama, samostojećim čarapama, ružičastim štiklama, vrućim hlačicama-gaćicama i kariranom sakou koji je bio jedini 'pošten' komad odjeće na njoj? Odgovor daje prvi pogled na njezin stajling na crvenom tepihu uvaženog događanja.

Još jedan odmak od sofisticiranog seksipila pokazala je Jennifer Lopez. Ona je demonstrirala svoju divlju stranu, ali uska haljina na kojoj su se izmjenjivale krupne i sitne točkice leoparda na kraju je rezultirala sve samo ne elegantnim istupom pjevačice bujnih oblina.

Kad smo kod oblina, trudna Kim Kadashian nije ih mogla sakriti, no priznat ćemo svi da ih je mogla malo prihvatljivije 'upakirati' i na kraju krajeva barem nas poštedjeti rukavica i štiklica s istim uzorkom koji je bio i na haljini.

A onda - Beyonce. Ni ne trudi se sloviti kao trendi djevojka, niti slovi kao dobro odjevena dama, ali ovaj put obukla je nešto što ne samo da nije dobilo pohvale, već se zbog toga bez puno razmišljanja može smjestiti među najgore odjevene. Crna haljina sa žutozlatnim vezom i nazuvke u istom tonu baš i nisu slika i prilika čiste profinjenosti.

Gwyneth Paltrow teško će podnijeti kritike na račun kričave haljine boje ciklame jer se uvijek trudi biti među top odjevenim zvijezdama. Ovaj stajling ipak nije pokazao najbolje od nje - ni kroj ni materijal nisu bili prigodni, a spasio je dakako nije ni prozirni umetak na dekolteu.

Na rubu dobrog ukusa bila je ovaj put čak i Kristen Stewart, mlada damica koja slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na svijetu. Njoj ćemo, dakako, sve oprostiti, jer hrabra je, dobro izgleda i njezin ležerni chic ipak je na cijeni (još uvijek).

Heidi Klum, Kate Upton, Katty Perry, Miley Cyrus, Renee Zellweger i Ashley Olsen također su zasjele na ovu listu, pa pogledajte pobliže kako je sve to izgledalo na crvenom tepihu.