TO TREBA ZNATI

Kad ovo naučite, seks će biti još bolji

11.09.2013 u 10:35

Bionic
Reading

Ako ste žena i ne možete zamisliti kako je zapravo biti muškarac, možda vam pomognu ove činjenice o njegovom tijelu

1. Dužina penisa

U studiji objavljenoj u Journal of Sexual Medicine najmanji penis u erekciji dugačak je četiri centimetra, a najdulji 26 centimetara. U studiji je sudjelovao 1.661 muškarac, a prosječni penis dugačak je 14,1 centimetar.

2. Oralni seks čini ga većim

U istoj studiji pokazalo se da su muškarci imali veći penis ako su prije mjerenja doživjeli oralni seks. Muškarci koji su se samo prepustili mašti ili si pomogli rukom imali su nešto lošije rezultate.

3. Osjetljivost bradavica

Znanstvenica Yvonne K. Fulbright i autorica knjige 'The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking' ističe da žene nisu svjesne toga koliko su senzibilne muške bradavice. Preporučuje da im se posvetite za vrijeme seksa i ugodno ćete se iznenaditi.

4. G-točka

Da, i muškarci imaju G-točku. Zapravo, neki stručnjaci tako zovu prostatu jer njena stimulacija može učiniti čuda i dovesti muškarca do eksplozivnog orgazma.

5. Neobrezani penis

Prema istraživanju CDC-a, više od 44 posto muškaraca nije obrezano, a to možete iskoristiti za veći užitak. Želite li ga iznenaditi, masirajte ga prstima i jezikom i pitajte kakav mu ritam i pritisak odgovaraju.

6. Koje poze pružaju više zadovoljstva

Baš kao što žene više vole biti na muškarcu, i oni više uživaju u određenim pozama. Ona koja će ga izluditi slična je popularnoj pozi cowgirl koju žene tako jako vole. U toj žena sjedi na muškarcu licem okrenuta prema njegovom, ali njegove su noge skupljene, a koljena lagano podignuta gore. Na taj način oboje dobivaju više užitka. I da, ne zaboravite na doggy stil, jer je ta poza vrlo često istaknuta kao omiljena u muškom svijetu.

7. Muškarčeva koža tanja je od ženske

Ovisno o kojem se dijelu tijela radi, muškarčeva koža tanja je od ženske do 0,2 mm pa budite nježne prema njemu.

8. Trajanje orgazma

Možda niste znali, ali ženski orgazam dulje traje. Prosječni orgazam muškarca traje šest, a žena 23 sekunde.

9. Vrste penisa

Postoje dvije vrste penisa. Jedan tip penisa se širi i produžuje u erekciji, a drugi, iako se čini velikim u opuštenom stanju, ne mijenja mnogo oblik i veličinu pri erekciji. Prema velikoj anketi Men's Healtha, 79 posto muškaraca ima tip penisa koji se širi i produžuje u erekciji.

10. Zašto su testisi spušteni?

Ako ste se ikada pitali zašto je tome tako, odgovor glasi: testisi vise jer su na taj način uvijek na hladnijoj temperaturi, što je bitno za proizvodnju spermija.