muke po dekolteu

Kad dobra haljina postane modna noćna mora: Zgodna Britanka opet privlači poglede, no ne onako kako se nadala

13.02.2023 u 23:35

  • +14

Lily James

Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Premijera filma 'What's Love Got to Do with It?' u Londonu privukla je poznata lica na crveni tepih, a glumica Lily James pažnju je privukla haljinom, no ne na način na koji je to priželjkivala

Lily James, 33-godišnja Britanka koja je za svoju ulogu u seriji 'Pam & Tommy' bila nominirana i za ovogodišnju nagradu Zlatni globus, na premijeri filma 'What's Love Got to Do with It?' na crvenom tepihu osvanula je u vrlo izazovnoj kreaciji koja joj zadavala poprilično problema.

Na glamuroznom događanju Lily je pozirala s glavnim glumcem Shazadom Latifom i izgledala je odlično raspoložena, ali veći dio vremena i pažnje posvećivala je održavanju odjeće pod kontrolom. Lily se u pratnji glumca pojavila samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je prekinula dvogodišnju vezu s dečkom Michaelom Shumanom.

I za ovaj stajling Lily James, baš kao i za glamuroznu crvenu haljinu koju je nedavno pokazala, zaslužna je stilistica Rebbeca Corbin-Murray. Duga i uska haljina boje limete bila je u cijelosti prekrivena svjetlucavim ukrasim, a s ugrađenim kontrastno bijelim korzetom, ova kreacije dolazi s ravnim dekolteom, špageti naramenicama i oblikovanom siluetom. No, iako sama po sebi sjajna, haljina se nije pokazala kao dobar odabir za Lily koja se 'borila' s dekolteom i pokušavala obline zadržati na mjestu.

  • +21
Lily James Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia