FASHION GURU

Josipa Rimac fura se na hipsterice s Instagrama, i dobro joj ide

  • 04.08.2017 u 14:26

  • Bionic
    Reading

    Bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac često izaziva pozornost svojim modnim kombinacijama, pa njezin plavi kombinezon s točkicama nije prošao nezapaženo ni kod našeg modnog kritičara Fashion Gurua

    Donedavno prva glavica Knina sada samo uzdignutim čelom hoda kroz grad (jer ipak je za njega puno napravila), u upadljivom točkastom kombinezonu. On joj stoji dobro, izgleda Josipa izazovno u njemu.

    I velike naočale su tu za dodatni glam efekt, sva sreća da ima naočale jer znamo za njezinu opsesiju jakom šminkom.

    Odvažnim korakom hoda ulicom pokazujući se u svojoj raskoši. Iskreno, za takav korak bi ipak trebale neke druge cipele, ali vjerujem da su joj ove udobne.

    • +28
    Sva lica Josipe Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Duško Jaramaz

    Kako ima sada malo više vremena za sebe, tako proučava Instagram trendove i vidjela je da neke tamo cure stavljaju tirkizni lak. Da, one su hipsterice, imaju tetovaže i njima nekako odgovara ovakav lak, ne bi ni ona da je u Saboru, ali ovako, dala si je malo oduška.

    Čudi me da još nije stigla do frizura, jer smo naviknuti na njezin zalizani look, a ni ovaj raspušteni nije baš najsretniji. Znam da je vruće i da je vlaga, pa da kosa ne moze uvijek izgledati kako treba, ali mi od Josipe očekujemo samo vrhunski.