FASHION.HR

Josipa Pavičić ponosno pokazivala atraktivnog nogometaša

25.09.2009 u 23:19

Bionic
Reading

Drugi dan Fashion.hr-a obilježili su poznati parovi koji su modne revije pratili iz prvog reda. Među njima je bila i voditeljica Josipa Pavičić koja je donedavno skrivala novu ljubav, atraktivnog Talijana Nica Bernardinija

Nasmijana Josipa na modnom događaju ponosno je paradirala s bivšim talijanskim nogometašem, komentirajući to samo kratko riječima: 'A zašto i ne bih?'

'Što sam starija, to mi je manje važno kojeg dizajnera nosim', prokomentirala je Josipa koja je blistala u uskoj crnoj haljini. Voditeljica koja svakog tjedna ugošćuje poznate osobe u svojoj kolumni za 'In magazin' otkrila je tko joj je najdraži gost.

'Moram reći da je Mladen Grdović poseban, izdvajao se od ostalih, ali svima sam zahvalna što uopće odvoje vrijeme za mene', ispričala je Josipa.

Poznati par Tarik Filipović i Lejla Šehović također su bili gosti modnog događaja, a popularni je voditelj ionako morao doći, budući da je zaštitno lice proizvoda za kosu koji su na reviji bili jedni od sponzora. Iako su bili modno usklađeni, ipak nisu stigli uskladiti vrijeme, pa je Tarik pobjegao već nakon druge modne revije.

Manekenka Ljupka Gojić Mikić izgledala je presretno, iako joj društvo nije pravio suprug Mihael, a kako i ne bi kada je trudna i nosi djevojčicu. Kazala je da se odlično osjeća u sedmom mjesecu trudnoće, a da se na glamurozan događaj može doći bez šminke i svejedno izgledati prekrasno potvrdila je svojim primjerom ova manekenka čiji modni ukus često hvale stilisti.

Tema druge večeri Fashion.hr-a bio je chic. Svoje vizije chica predstavila je Ana Maria Ricov čije su kreacije dodatno krasile dugačke ogrlice. Ivica Klarić svoje modele prikazao je u safari stilu, a najviše su do izražaja dolazile (pre)dugačke pismo torbice. Stjepan Čuka dizajnirao je dimije za muškarce, dok su manekenke Roberta Severa na licu imale maske koje su bile ukrašene nakitom. Posljednja kolekcija tijekom druge večeri bila je ona Igora Galaša, čiju su pleteninu nosile gospođe u najboljim godinama.