PILAR DE ARCE

Još uvijek sumnjate da su ravne sandale dobar izbor i za zrelije dame? Ovoj modnoj kombinaciji nemoguće je naći manu

18.08.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Kad se radi o modi, španjolska 'pedeset plus' influencerica Pilar De Arce s rastućim brojem pratitelja doista ne zna za greške

Uvijek sjajno odjevena markantna brineta zavidne figure u stanju je i najobičniju kombinaciju učiniti totalno cool i posebnom, a svoj je nevjerojatan osjećaj za stil po tko zna koji put pokazala na svom Instagram profilu.

Sandale ravnih potplata veliki su ovosezonski hit, a odlično su rješenje za ljetne stajlinge bez obzira imate li 30 ili 60 godina.

Ako ste ikad dvojili hoće li ovakav tip obuće dodati godine 'pedeset plus' damama Pilar De Arce je više nego dobar dokaz kako jesu.

Tamnokosa pedeset plus influencerica odlučila se za klasično rješenje koje nikad neće izaći iz mode: bijelu haljinu bez rukava s potpisom i Hrvaticama dragog brenda Zara koju je uparila s bijelim sandalama ravnih potplata.

  • +38
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Stajling u kojem je izgledala bolje no ikada zaokružila je kožnom torbom i remenom s potpisom talijanske dizajnerice Flavije Palombo.

Stajliš Španjolka zaboravila niti na svoj omiljeni modni dodatak - sunčane naočale, a stajling je zaokružila efektnim metalnim narukvicama.

Vrlo brzo su se zaredali komplimenti na račun ovog divnog ljeta looka omiljene španjolske influencerice koja je poznata i po svojim ludo dobrim kombinacijama zbog kojih sigurno nećete bankrotirati jer s puno stila spaja komade po svima pristupačnim cijenama s onima skupocjenih brendova.