CINDY I CLAUDIA

Još uvijek prelijepe: Zauvijek su obilježile modnu scenu i ušle u legendu, a evo kako su nekad izgledale

26.08.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Cindy Crawford, proslavljena manekenka koja i danas plijeni poglede gdje god da se pojavi, ostala je u prijateljskim odnosima sa svojom kolegicom Claudijom Schiffer koja slavi svoj 52. rođendan

Manekenke Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Naomi Campbell ili Christy Turlington, bile su među najtraženijim manekenkama u 90-ima, a njihova je popularnost u to vrijeme bila ravna popularnosti holivudskih zvijezda.

I danas izgledaju prelijepo, a Cindy Crawford, sad se prisjetila prošlosti i simpatičnom objavom čestitala je svojoj kolegici s kojom je ostala godinama u prijateljskim odnosima 52. rođendan.

'Razdoblje je Djevica, sretan ti rođendan, Claudia Schiffer', napisala je Cindy pored fotografije, a zanosna Njemica je zatim podijelila njezinu objavu na svom Instagram Storyju.

  • +6
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vrlo brzo uslijedili su brojni pozitivni komentari na račun slavnih ljepotica.

'Kraljice. Volim vas, najbolji top modeli', 'Najljepše žene svih vremena', pljuštale su pohvale nakon objave.

JAKO SE VOLE

Cindy Crawford i Rande Gerber: Ljubavna iskra i nakon 24 godine kod njih je postojana

Pogledaj galeriju

Inače, Cindy je godinama u sretnom braku s markantnim poduzetnikom Randeom Gerberom te slove kao jedan od najskladnijih parova. Imaju dvoje djece, Kaiu i Presleyja, koji su također krenuli stopama svoje slavne mame i probijaju se u modnom svijetu.

Našu je obalu ovoga ljeta posjetila i Claudia Schiffer koja je uživala u ljepotama Dubrovnika i okolice te se time pohvalila i na svom Instagram profilu.