RASKOŠNO I SEKSI

Jesu li ovo bile najljepše haljine?

06.05.2014 u 13:51

  • +22

Najljepše haljine na Met Gala zabavi

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Kad poznatim i slavnima zadate tematsku zabavu koja u sebi sadrži i punk i visoku modu, možete očekivati toalete za pamćenje

Tako je bilo i na Met Ballu u Metropolitan Museum of Art u New Yorku gdje su mnogi pokazali kako su uspješno svladali ovaj modni zadatak.

Gisele Bundchen okretala je glave zbog kratke haljine na ringove koja malo toga ostavlja mašti. Jessica Alba utegnuta u kožnu haljinu s potpisom Tory Burch izgledala je senzacionalno. Diskretan dekolte, otvorena leđa i dugačka haljina do poda, njezina su dobitna kombinacija. Kad sve to upotpuni kožnom jaknom i zakovicama, izgleda kao punk diva koja zna kako spariti haljinu i motorističku jaknu.

Rooney Mara, Olivia Wild, Marion Cotillard i Sienna Miller punk vide u bijelom. Rooney Mara u čipkastoj haljini na zatvarače s potpisom Givenchy izgleda kao punk princeza, Sienna Miller u bijeloj haljini i jakni s bezbroj zatvarača zna pogoditi savršenu dozu elegancije začinjenu opasnim detaljima.


Tu je večer zabljesnula i Taylor Swift u haljini s imitacijom paukove mreže s potpisom J Mendela. A zašto su na popisu najbolje odjevenih te večeri i Solange Knowles, Uma Thurman, Blake Lively i Cameron Diaz, pogledajte u fotogaleriji.