PALMINO LIŠĆE JE IN

Jeste li spremni za novi modni hit ovoga proljeća?

29.03.2012 u 10:11

Bionic
Reading

Neki od najpoznatijih svjetskih dizajnera, kao što su Burberry i Michale Kors, diktiraju trendove, a ove sezone modni hit su odjeća i obuća od rafije. Stoga ako ovoga proljeća ne želite biti izvan trenda, nabavite si i vi barem jedan odjevni predmet od palminog lišća

Rafija je uvijek hit kada sunce počne sjati. Budite ispred svih i uložite u takve komade odjeće i obuće jer u kolekcijama Burberry Prorsuma, Michaela Korsa i AnyeHindmarch upravo je rafija iznimno istaknuta.

Rafija je vlakno nalik na slamu, a radi se od palminog lišća koje je jako, ali ipak savitljivo. Gruba tekstura materijala daje bezbrižan i pomalo boemski izgled onomu tko ga nosi. Ako ove sezone želite biti 'in', onda će se u vašem ormaru svakako naći neki komadi od rafije.

Rafija se najčešće koristi za izradu modnih dodataka pa će biti pun pogodak ako si ove sezone nabavite takav šešir i zablistate u proljetnom sjaju. Rafija može biti bilo koje boje, a ove sezone posegnite za pastelnima koje su totalni hit. Budući da je riječ o vrlo uočljivom materijalu, nemojte pretjerivati – jedan komad od rafije sasvim je dovoljan.