SAMO DVA SASTOJKA

Jeste li probali ovako neobične, a ukusne sendviče?

18.10.2012 u 14:40

Bionic
Reading

Ponekad i u kuhinji može vrijediti uzrečica manje je više pa umjesto sendviča s više namirnica možete probati jednostavne i brze recepte koji će vas oboriti s nogu, a imaju samo dva sastojka

Nađete li se u situaciji da nemate dovoljno vremena izvoditi virtuozne pokuse u kuhinji, a treba vam zgodna ideja za ukusan i brz obrok, probajte sendviče od samo dva sastojka koje preporučaju gurmani s Huffington Posta

Avokado i rajčica
Sočna rajčica i oguljeni avokado savršeno se nadopunjuju za osvježavajući sendvič. Ovakav sendvič možete složiti s bilo kojom vrstom kruha, a najukusniji će biti ako odaberete onaj sa sjemenkama.

Probajte ricottu i med zajedno
Ricotta i med
Ljubiteljima neobičnih kombinacija sigurno će se svidjeti kombinacija ukusne ricotte koju treba osladiti medom. Na kruh stavite sir pa preko namažite malo meda. Za intenzivniji okus sendvič pospite s malo sušene crvene paprike, majčine dušice i listićima mente.

Rotkvica i maslac
Maslac je uvijek idealan sastojak za sendvič, a možete ga učiniti zanimljivim s ploškicama rotkvice. Kuhari preporučuju hrskavi baguett.

Maslac od kikirikija i slanina

Radi se o dva jaka okusa, ali se svejedno odlično nadopunjuju. Trakice slanine prije prepecite i zatim stavite na kruh namazan maslacem od kikirikija dok je još topla. Tako će se okusi još više stopiti jedno s drugim.

Šunka i jaja
O ovoj kombinaciji ne treba previše pisati. Kuhana jaja puno su zdravija od pečenih, a ako dodate kruh i ukusnu kuhanu šunku, imate pravi mali obrok koji možete ponijeti na posao ili razveseliti ukućane. Ako volite majonezu, slobodno je malo dodajte ovoj nepogrešivoj kombinaciji.