IMA STILA

Jessica Biel: 'Suprug je moj najbolji modni savjetnik'

27.01.2019 u 13:42

Bionic
Reading

Premda je na crvenom tepihu viđamo u besprijekornim izdanjima, lijepa 36-godišnja glumica Jessica Biel ne osjeća se ugodno kad vidi svoje fotografije iz mladosti

Slavna glumica iskreno je progovorila za InStyle o modnim pogrešakama iz prošlosti koje bi najradije zaboravila.

Supruga pjevača i glumca Justina Timberlakea koja danas plijeni poglede gdje god da se pojavi, žali što se nekad odjevala previše izazovno.

  • +20
Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Stalno sam pokušavala biti seksi i to nije bilo dobro. Žao mi je što nisam više eksperimentirala i isprobavala različite stilove. Vjerojatno je to i povezano s tim odrastanjem kad se tražite u 20-ima', rekla je Jessica.

Najbolji savjetnik što se tiče modnih izbora, joj je suprug koji ima svoju modnu liniju.

'On se odlično razumije u modu i uvijek ga pitam za savjet kad nisam sigurna', kaže J. Biel koja s Justinom ima trogodišnjeg sina Silasa.

  • +25
Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Danas, kako kaže, uživa kad ima prigodu nositi glamurozne kreacije na crvenom tepihu ili sudjelovati u fotosnimanjima za poznate magazine.

'Moda je za mene zabavna jer se možete potpuno transformirati i postati netko drugi. Moj dnevni look je nešto posve drukčije: traper i visoke tenisice', otkrila je u intervjuu za InStyle zvijezda filma 'Blade:Trinity'.