JESSICA BIEL

Ovo je haljina koja zaista laska ženskoj figuri

16.08.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Glumica i supruga pjevača Justina Timberlakea, Jessica Biel, trenutno marljivo promovira novu sezonu hvaljene serije 'The Sinner', a uoči gostovanja u emisiji Stephena Colberta sve je zadivila elegantnim modnim izdanjem

Prva sezona serije 'The Sinner' 36- godišnjoj Jessica Biel osigurala je dvije nominacije za nagradu Zlatni globus, a novu sezonu serije, koja je s prikazivanjem započela početkom mjeseca, trenutno marljivo promovira u New Yorku.

Uoči gostovanja u emisiji 'The Late Show' Stephena Colberta, glavna glumica i izvršna producentica serije 'The Sinner' zablistala je u zanimljivom modelu crveno-bijele haljine na jedno rame koja je naglasila njezinu skladnu liniju.

  • +4
Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuta kreacija u popularnoj dužini midi djelo je kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz, a svijetu je premijerno predstavljena u sklopu resort kolekcije namijenjene novoj modnoj godini.

Osim krojem, bijela haljina viđena na Jessici ističe se detaljem mašne na leđima i crvenim cvjetnim printom kakav najčešće krasi japanski porculan. Zanimljivu haljinu Jessica je vješto stilizirala bijelim modelom cipela stiletto s potpisom Christiana Louboutina i dodacima poput decentnog nakita i crvene torbice clutch.

Jessica Biel's Emmy Nomination Moment Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Lijepoj glumici koja redovito oduševljava javnost svojim modnim odabirima na svečanim događanjima, na snimanju emisije voditelja Stephena Colberta u njujorškom kazalištu Ed Sullivan društvo je pravio komičar W. Kamau Bell i kantautorica Elle King.