'IT' KOMADI

Jesenski modni trend kojem je nemoguće odoljeti

26.09.2016 u 08:26

  • +9

Poznati u brušenoj koži

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Trend 70-ih koji je zavladao modnim svijetom još u proljeću ove godine, vladavinu suvereno nastavlja i u hladnijim mjesecima, a 'it' komadi su oni od brušene kože kakvim nisu odoljele ni slavne ljepotice

Pletene veste i haljine od pletiva savršeno se uklapaju u aktualni modni trend, a ništa ne evocira modne 70-e kao brušena koža. Ove jeseni iznimno su popularne haljine od brušene kože jednostavnih ravnih linija.

No komad koji ćete s lakoćom moći uklopiti u različite stylinge su suknje koje će izgledati sjajno uz pletiva, traper košulje i obične majice. Plava boja trapera najbolje se slaže s toplim zemljanim tonovima brušene kože, a kako nositi šik kombinaciju trapez-traperica, obične bijele košulje, retro platformi i šešira od brušene kože sa širokim obodom, najbolje je dočarala u šetnji središtem Zagreba voditeljica Nikolina Ristović

Brušena koža toliko je očarala glumicu u usponu, zgodnu Emily Ratajkowski, da je posljednjih tjedana pokazala nekoliko zanimljivih kombinacija čija je glavna zvijezda bio taj trendi materijal. Tijekom londonske promocije filma 'We Are Your Friends' u kojem ima glavnu ulogu, pozirala je u crnim čizmama preko koljena od brušene kože s potpisom Briana Atwooda, kao i u sličnom modelu smeđe nijanse i s trendi blok petom koje nose potpis modne kuće Saint Laurent.

Lijepa Emily pokazala je da se može izgledati elegantno i šik i u običnoj bijeloj majici koju je odjenula na prekrasnu puderastu olovkasuknju od brušene kože, a poglede je mamila i u haljinici od brušene kože kraljevski plave boje s dubokim dekolteom.

Brušenu kožu s lakoćom je u svoje svakodnevne stylinge uklopila i kraljica boho chic looka, mlada američka glumačka zvijezda Vanessa Hudgens koja također nije odoljela trendi čizmama preko koljena, ali ni smeđoj minici. U ovom it jesenskom komadu, minici od brušene kože pokažite noge dok je još toplo, a kad temperature padnu, nosite ih na tople pletene veste i neprozirne čarape kako biste dočarali modne sedamdesete.

Hit među slavnim ljepoticama, čizme od brušene kože preko koljena nosila je i Jessica Alba, a jednu od najboljih haljina od ovog materijala prije nekoliko je tjedana pokazala trendseterica, glumica Kate Bosworth očaravši sve u haljiniboje taupe s vezicama koju potpisuje Balmain.