WOW EFEKT

Jennifer Lopez zna istaknuti svoje raskošne obline

21.06.2016 u 14:23

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska ljepotica Jennifer Lopez zna kako se postiže wow efekt. U jednostavnoj elegantnoj haljini zanosna je glumica izgledala kao milijun dolara

Lijepa latina naglasila je svoju zanosnu figuru u minimalističkoj haljini na preklop australskog modnog brenda C/MEO Collective. Haljina s asimetričnim preklopom otkrivala je gola ramena, dok je visoki prorez otkrivao vitke noge slavne dive.

Lopez se rijetko kada drži modnog pravila manje je više i nerijetko bira kreacije koje privlače pozornost, no ovaj je put išla u dobrom smjeru odabravši elegantnu kreaciju lišenu suvišnih detalja. Jednostavna haljina u puderasto narančastoj boji istaknula je njezinu preplanulu put, dok je laskav kroj naglasio ženstvene obline, a visoki prorez unio dozu seksepila u jednostavan i elegantan styling

Efektna haljina laskavog kroja ima i pristupačnu cijenu od oko 1.500 kuna, a inovativan dizajn i povoljne cijene razlog su zašto ovaj australski brend polako, ali sigurno osvaja modni svijet, a osim Lopez, nose ga i Gigi Hadid, Kendall Jenner, Solange Knowles, Beyonce i brojne druge slavne dame.

Lijepa glumica i pjevačica boji haljine prilagodila je boju ruža i cipela, dok je jedini minus ovom stylingu predimenzionirana torba strogih linija s potpisom Christiana Louboutina. No, zanosnoj latini i taj se mali modni kiks oprašta.

Iako latino-ljepotica zrači nevjerojatnim samopouzdanjem, nedavno je priznala da se u mladosti sramila svoga tijela.

'Katkad je nemoguće izbjeći uspoređivanje sebe s drugima, a ja sam, priznajem, to često radila. Sjećam se da sam mislila kako nisam dovoljno mršava samo zato što imam obline', rekla je nedavno Lopez u jednom intervjuu i dodala: 'osjećati se lijepom je stav, a svi bismo trebali tražiti lijepe stvari koje volimo na sebi, bez obzira na to kako naša tijela izgledaju u odnosu na druge'.