PO UZORU NA PRIJATELJICU

Jennifer Lopez sve iznenadila drastičnom promjenom imidža

12.03.2018 u 18:47

Bionic
Reading

Najpoznatija kao brineta, za potrebe svog novog spota, na kojem je obnovila suradnju sa stilisticom i prijateljicom Donatellom Versace, latino diva postala je plavuša. Hoće li boju kose zadržati, ili je ona tek prolazni hir, doznati će se uskoro

Prijateljstvo s Donatellom Versace, sestrom slavnog talijanskog dizajnera, traje još od 2000. godine, kada je na dodjelu Grammyja latino diva stigla u zelenoj haljini s dekolteom do pupka i potpisom Versacea o kojoj se i dan danas priča.

Da to nije bilo tek kratko druženje i suradnja, dokaz je i novi spot Jennifer Lopez, za pjesmu 'Se Acabó el Amor', na kojem je obnovila suradnju upravo sa talijanskom stilisticom.

U spotu za novu pjesmu, koju je snimila s Yandelom i Abrahamom Mateom, Jennifer Lopez pokazala je i svoj novi imidž, koji neodoljivo podsjeća upravo na onaj po kojem je prepoznatljiva Donatella Versace.

Duga, ravna, izblajhana kosa, zaštitni je znak Donatelle, a sada se za istu odlučila i sama Jennifer Lopez.

  • +7
Savršena figura Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi vjeruju kako je to napravila upravo na Donatellin nagovor. Osim nove frizure, u spotu se Jennifer pojavljuje i u odjeći s potpisom Versacea.

Jennifer Lopez novi imidž Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube