PRELIJEPA LATINA

Jennifer Lopez sjajno pristaju čak i pramenovi kakve bismo najradije zaboravili

13.03.2020 u 12:06

Bionic
Reading

Slavna Jennifer Lopez mami uzdahe i zbog svoje bezvremenske ljepote kojom može zasjeniti i puno mlađe kolegice

Iako je posljednjih nekoliko godina naglasak na prirodno posvijetljenoj kosi sa suptilino nijansiranim pramenovima koji izgledaju kao da su prirodno posvijetlili od sunca, hair stilisti dali su nagovijestiti kako će se polako rasti popularnost donedavno nepoželjnih stilova posvjetljivanja s vidljivo naglašenim pramenovima.

Riječ je o starom/novom trendu koji je ponovno opčinio poznate trendseterice, a među prvima ga je isprobala J.Lo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💚

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

'Dramatični kontrasti boje kose kakve smo voljeli u 90-ima ponovno su 'in'. No bitno je da se radi o bogatim, sjajnim nijansama istoga tona', najavio je ranije ove godine novi modni trend Jason Hogan iz Josh Wood Ateliera za njegu kose.

Bitno je, dodaje, da se stvori prirodan balans, dakle naglašen kontrast no istih nijansi, a ujedno je to savršen način za osvježiti boju kose ove jeseni i zime.

Upravo je Jennifer Lopez najavila kraj dominacije prirodnih stilova poput balayage ili flamboyage pramenova, a vjerujemo kako će njezin primjer uskoro slijediti i druge trendseterice i influencerice.

Svojom se novom cool frizurom pohvalila i na Instagramu, a naravno, komplimenti nisu izostali. Jenniferini su pramenovi pažljivo posvijetljeni posebnom tehnikom dok su tamniji pramenovi dramatičnije naglašeni. Ova nova frizura, složit će se svi, jako dobro pristaje lijepoj latini jer joj je dodatno naglasila maslinastu put.

Tvorac njezinog novog stila je njezin dugogodišnji frizer Chris Appleton.