ZVIJEZDA U NEW YORKU

Jennifer Lopez pokazala trbušnjake i prošetala torbicu omiljenog dizajnera Melanije Trump

03.05.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Svoju zavidnu figuru latino diva Jennifer Lopez, koja će ove godine proslaviti 50. rođendan, voli istaknuti u svakoj prilici

Kratak predah od snimanja iščekivanog kriminalističkog filma 'Hustlers', u kojem će utjeloviti lik striptizete, slavna Jennifer Lopez potražila je u New Yorku gdje je na gradskim ulicama ponovno istaknula svoju zavidnu figuru, točnije trbušnjake koji su rezultat svakodnevnog napornog vježbanja u teretani.

Pripijeni komplet stvoren od bijelog topa i pripadajućih tajica začinila je popularnim 'tatinim' tenisicama u brončanim i rose gold tonovima uz dugi kaput u boji devine dlake.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo naizgled obično izdanje, J.Lo učinila je luksuznim i dodatno upečatljivim uz model takozvane Paloma torbe s potpisom slavnoga Christiana Louboutina.

Riječ je o kultnom modelu torbe tote koju potpisuje mnogim zvijezdama omiljeni dizajner obuće, a verziju koju je prošetala slavna latino diva krasi leopard uzorak uz detalj zakovica i kože u crnoj, bež i crvenoj boji.

Spomenutim modelom torbe Paloma J.Lo već se imala priliku pohvaliti, a on se još uvijek nalazi u prodaji po cijeni nešto višoj od 17 tisuća kuna.

  • +14
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U ožujku ove godine Jennifer je u objavila kako se zaručila s bivšim igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom, a podršku joj je dao i bivši suprug Marc Anthony s kojim ima blizance Emme i Maxa.

'Naravno da sam sretan zbog nje', izjavio je glazbeni producent i pjevač koji je u braku s Jennifer proveo sedam godina, za magazin Us Weekly dokazavši kako su svi napisi o dobrim odnosima bivših supružnika zbilja istiniti.