LJUBAVNI JADI

Jennifer Lopez: Ben Affleck mi je slomio srce!

07.07.2010 u 12:47

Bionic
Reading

Glumica i pjevačica još uvijek nije prešla preko poniženja i šoka koji je doživjela kad ju je bivši zaručnik Ben Affleck ostavio neposredno prije vjenčanja

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez u sretnom je braku s pjevačem Marcom Anthonyjem s kojim ima dvogodišnje blizance Maxa i Emmu. Međutim, ne skriva da još nije zaliječila bolne rane prekida s glumcem Benom Affleckom. Zvijezda proslavljena ulogom u filmovima 'Dogma' i 'Dobri Will Hunting' ostavio je Jennifer pred oltarom.

'Nitko mi dotad nije slomio srce kao što je to učinio Ben. Srušio je sve moje nade i snove. Užasan je osjećaj kad te zaručnik ostavi pred cijelom obitelji', priznala je 41-godišnja Jennifer, objasnivši da takvo poniženje nikad prije, a ni poslije, nije doživjela.

Povrijeđen ponos i traume ne može oporaviti ni stabilan brak kojim se J. Lo često hvali, dok se čini da se njezin nesuđeni suprug više ne opterećuje time. On je ljubavnu sreći našao u braku s glumicom Jennifer Garner koju je upoznao na snimanju filma 'Daredevil'.